Din ultimata guide till Do's och don'ts of a Kitchen Remodel

Din ultimata guide till Do's och don'ts of a Kitchen Remodel
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi hoppas att du gillar de produkter vi rekommenderar. Bara så du är medveten, Freshome kan samla en del av försäljningen från länkarna på den här sidan.

Tänk på dessa tips innan du börjar ombygga ditt kök. Bild: Ändra & Co

Handla liknande utseende: Bänk | Fur Throw | Counter Stool

Du skulle vara hårt pressad för att hitta någon som inte har en dröm-värdig kök remodel i åtanke. De flesta av oss längtar efter dagen då vi äntligen kan anpassa våra matlagningsutrymmen. Men när den dagen äntligen anländer, kan det bli en herculean uppgift. Det finns så många okända: Hur startar du ens något sådant? Vilka förbättringar kommer att vädja till köpare på vägen?

Om du har frågat dig själv liknande frågor är det här inlägget för dig. Vi har sammanställt det väsentliga gör och inte om ett framgångsrikt köksmodell. Tänk på detta när du planerar ditt projekt och håll det på plats när renoveringarna pågår. Våra tips hjälper dig att designa ett utrymme som kommer att vara både funktionellt och estetiskt tillfredsställande under de kommande åren.

Tänk på hur du behöver ditt kök för att fungera från dag till dag. Bild: Gå hem till roost

Handla liknande utseende: Hängande rack | Kaffebryggare | Hängande trådkorgar

DO: Tänk på hur du ska använda utrymmet

När de flesta tycker om ett köksmodell, har de en liknande färdig produkt i åtanke: Professionella apparater av rostfritt stål, bänkskivor i granit och en stor ö. Medan det verkligen inte är något fel på den här visionen är det viktigt att komma ihåg att det inte är ditt enda alternativ. Istället för att bara uppfylla status quo, fundera över hur din familj faktiskt kommer att använda köket.

Kanske dina barn gör sina läxor där och du vill att ett skrivbord ska ingå i designen? Kanske du underhåller ofta och behöver ett långt matbord för att rymma gäster? Oavsett dina personliga behov, se till att de ingår i din designplan.

Kom ihåg att hålla din budget i åtanke. Bild: James Woodford Design

Handla liknande utseende: avföring

INTE: Försumma din budget

Detta gäller för alla ombyggnadsprojekt, men det är särskilt viktigt när det gäller kök. Den genomsnittliga ombyggnaden kostar tusentals, så du måste se till att du spenderar dina pengar klokt. När du utformar ditt idealutrymme, gör två listor - en måste-ha-lista och en önskelista. Därefter prissätta varje önskat projekt och jämföra dem med din budget. Listorna ger dig en tydligare uppfattning om var du ska investera större delen av dina pengar och var du ska försöka spara.

Det finns många saker du kan göra för att göra din ombyggnad billigare. Tänk på refacing skåp snarare än att ha dem helt ersatt eller köpa ditt apparat paket från en grossistleverantör. Om du arbetar med en väldigt begränsad budget, är det bara att byta ut drakar och armaturer ofta för att ge rummet ett friskt utseende.

Dubbelkontrollera layouten innan du förbinder dig med en design. Bild: Habitations Residential Design Group

Handla liknande utseende: Avföring | Sconces | Cake Stand

DO: Var särskilt uppmärksam på layouten

Layouten är ett avgörande inslag i ett köksmodell, men det är en av de mest förbisedda. Det spelar ingen roll hur fint ditt nya kylskåp är om du inte kan öppna det helt eftersom din bänkskiva blir i vägen. För att säkerställa att ditt nya utrymme fungerar som det ska vara, anlita du en entreprenör som hjälper dig att skapa en arbetslayout.

Men om du åker på DIY-rutten - eller om du bara behöver lite försäkran - rekommenderar vi att du förhandsgranskar layouten innan du förbinder dig med några inköp. För att göra detta, samla mätningarna av alla designelement som du hoppas kunna inkludera i utrymmet. Ange sedan en motsvarande strängsträng för att ge dig en uppfattning om hur mycket rum varje element tar upp. När du funderar på hur varje bit passar ihop, var noga med att ta med extra utrymme för gångbanor.

Ta alltid hänsyn till lagring. Bild: Kökinteriörer

Handla liknande utseende: Hängsmycke | Kran | Mixer

INTE: Glöm lagring

Kök är ofta en av de mest överbelastade utrymmena i ett hem. Mellan matlagningsutrustning och lagring av livsmedel finner husägare ofta att de inte har tillräckligt med utrymme för att lagra vad de behöver. Om du ska spendera pengarna på en ombyggnad, var noga med att du inkluderar lagringsalternativ som är både funktionella och snygga.

När du utför den här uppgiften är det första du behöver göra att göra en förteckning över din nuvarande inventering. Var ärlig med dig själv om vilka föremål du vill ha och som bara används vid speciella tillfällen. Då brainstorm alternativ för hur man lagrar dessa objekt så effektivt som möjligt. Till exempel kan du inkludera ett skåp för krukor och kokkärl bredvid kaminen eller med ett skafferi som möjliggör enkel åtkomst till efterskola.

Håll belysning i åtanke. Bild: Margaret Wright Photography

Handla liknande utseende: Skåpdragningar | Hängen | Sjunka

DO: Se till att det finns tillräckligt med belysning

Det finns så många visuella komponenter att laga mat - hugga upp ingredienser, mäta dem, läsa eldstofftemperaturen. Det sista du vill ha är att försöka med något av dessa samtidigt som du klipper för mer ljus. Av denna anledning är köksljus ett tillfälle där mer verkligen är mer.

Försök att förutse dig själv arbeta i rymden samtidigt som du överväger var du ska lägga till belysning.Självklart vill du ta med lite ljus vid spisen, nära sinken och över en köksö. Också ta hänsyn till personliga preferenser, som var du ska göra huvuddelen av din ingrediens prep eller om du har plats för en äter i matsalen. Om du kan, överväga att lägga till extrafunktioner som under-skåpbelysning för att göra rummet lite ljusare.

Överväg att integrera en trend för att hålla ditt kök intressant. Bild: Heidi Caillier Design

Handla liknande utseende: Rug | Matstolar | pallar

INTE: Spela det för säkert

Avkastning på investeringar, eller hur mycket eget kapital du kommer att få ut av en förbättring när du går att sälja ditt hus, är ett vanligt ämne bland dem som överväger ett köksmodell. Det är inte svårt att se varför när man tänker på hur ofta köpare namnger ett uppdaterat kök som högsta prioritet. Tyvärr leder emellertid denna intensiva fokus ofta husejare till att lösa sig för kakskyttdesign. Vi skulle argumentera för att välja ett bra medium och lägga till en liten personlighet hjälper din färdiga produkt att sticka ut från publiken.

För dem som tror att de bor i deras hem ett tag är himlen gränsen. Välj en färgstark uttalande ö eller mönstrad kakel golv för att införa utrymmet med lite av din personlighet. De som avser att slå fast på fastighetsmarknaden om några år kan fortfarande lägga visuellt intresse genom sina tillbehör. Tänk på att lägga till djupa belysningsarmaturer, mönstrade mattor eller använda kontoutmöbler för att få ditt kök att känna sig som hemma.

Planering framåt kommer att säkerställa en framgångsrik ombyggnad. Bild: Widell + Boschetti

Handla liknande utseende: Avföring | Hängsmycke | Köksfläkt

Ombyggnad av kök kan känna sig som en överväldigande uppgift. Eftersom det ofta är ett av de mest använda rummen i ett hem och en av de mest eftertraktade funktionerna för återförsäljningspotential, kan det känna sig som om varje detalj behöver vara perfekt. Med en liten planering kan du se till att din vision för utrymmet faller på plats. Använd våra tips som en guide för att starta brainstorming och hänvisa till dem, efter behov. De hjälper dig att skapa den nödvändiga ramen för en framgångsrik färdig produkt.

Vad tycker du om dessa köksredskap tips? Har du någon egen att lägga till? Dela dem med oss ​​i kommentarerna!