Kök Remodel med en intressant mix av betong och återvunnet trä

Kök Remodel med en intressant mix av betong och återvunnet trä
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi ska ta en titt på ett mycket trevligt kök remodel från Amsterdam. Den har en vacker industriell atmosfär och den har en intressant kombination av material. Utrymmeens nuvarande utseende och design var skapandet av designer James van der Velden av Tegel Amsterdam. Uppgiften var att ombygga köket, inte bara hela utrymmet.

Kombinationen av trä och betong är ett mycket intressant val för köket. Båda materialen har vackra texturer när de analyseras separat och de kontrasterar varandra när de sätts ihop. Det är denna kontrast som gör materialvalet så intressant i det här fallet.

MoreINSPIRATION
  • Varmt trä fyllt kök remodel om 3 månader
  • Vacker Kök Remodel
  • Varm och modern design med betong

Designern valde dem för både funktionella och estetiska skäl. Betong är ett bra material att använda i ett kök eftersom det är hållbart och starkt. Trä är å andra sidan ett mjukare material med ett varmt utseende och en konsistens och färg som gör att den ser snygg ut.

Det industriella utseendet ges av element som betongräknare samt tillbehör som hängande ljus och metalliska accenter. Dessutom återspeglar de återvunna träytorna skönheten och karaktären hos de industriella elementen och de har en liknande charm själva. Väggarna och taket i köket hölls vitt, ett enkelt och elegant val, perfekt för när du vill ha fokus på andra element.