La Réserve Ramatuelle Hotel-Spa av Jean-Michel Wilmotte

La Réserve Ramatuelle Hotel-Spa av Jean-Michel Wilmotte
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du älskar kullarna och älskar att bo i fritt flytande vatten i Medelhavet, så är La Reservat Ramatuella, designat av Jean-Michel Wilmotte, kanske det bästa stället att stanna vid havet. Strukturen är en utväg; du kan kalla det ett hotell. Det har totalt 7 rum, tillsammans med 16 privata sviter. Du skulle också komma över ett spa, sprid över ett område 1000 kvadratmeter.

Den mest anmärkningsvärda aspekten av hotellet är dess rymliga rum, som har ett område på 50-100 kvadratmeter. Du skulle också komma över en restaurang och en bar. MEN La Réserve Ramatuelle kommer att stängas från 5 oktober 2010 till april 2011 för vintersäsongen.

Detta är mycket nära himlen. Det är den perfekta platsen när det gäller att ta en tid. Här handlar det om dig. Du kan bara glömma alla dina problem och ta lite tid för dig själv. Du kan spendera hela dagen och njuta av alla tjänster. Om denna plats inte kommer att kunna få dig att slappna av och släppa all stress, vet jag inte riktigt vad som kan.

MoreINSPIRATION
  • W Electrical Appliances Collection av Jean-Michel Wilmotte
  • Huntington - ett lyxhotell
  • Hôtel Droog - en plats som sammanför koncepten köpcentrum, galleri och hotell

Och om du vill bli ännu mer förvånad, ta en titt utanför. Vyn är helt underbara och hisnande. Det är en sak som gör att du mår bra. Bilderna kan hjälpa dig att få en uppfattning om hur den platsen ser ut, men det bästa sättet att ta reda på är att faktiskt åka dit.