Las Alamandas, den perfekta bilden av en lyxig värld

Las Alamandas, den perfekta bilden av en lyxig värld
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du hör om Las Alamandas, tänker du på ett romantiskt boutiquehotell inMexico. Beläget på den mexikanska rivieraen, söder om Puerto Vallartaand i norra Manzanillo, är det ett intimt reträtt skapat av Isabel Goldsmith-Patino, barnbarnet från den bolivianska tennkonungen Don Antenor.

När du ser denna plats har du intryck av att hitta dig själv framför ett privat paradis med exotiska träd, palmer, blommor, vilda fåglar, laguner och långa vita sandstränder. Ingenting går att jämföra med detta lyxiga reträtt, ett exempel på elegans, ett perfekt utrymme där gästerna mottas enligt högsta standard för gästfrihet.

MoreINSPIRATION
  • Calivigny Island - den perfekta chansen att dagdrömma
  • Bilden av Elegance - Tivoli Console Table
  • Lyxig Downtown Lägenhet i Amsterdam

Den privata fastigheten inkluderar privata stränder, gräsmatta, trädgårdar, privata mynningar, hicking och cykelleder, som erbjuder vad du än kan tänka dig. De blekgula stigarna, dekorerad med stenmosaik och alla slags blommor får dig definitivt att tro att det här är hur himlen ska se ut. Men inte bara landskapen är bilden av perfektion och skönhet, även de mexikanska interiörerna inspirerade av gula, rosa eller ljust färgade soffor, kuddar och alla slags dekorativa föremål, animerar sagans atmosfär.

De fyra befintliga restaurangerna och barerna ger allt du kan önska ditt hjärta; allt runt gör att du ser skönheten och den exotiska luften hela stället andas. Ingenting går att jämföra med den charm och elegans du möter i det här världshörnet, som verkar existera för att förtrolla människors ögon och själ och göra oss medvetna om det unika i detta universum.