Senaste Elica Hood Ventilation Designs är mesmerizing

Senaste Elica Hood Ventilation Designs är mesmerizing
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Elica är ett varumärke som obevekligt har erbjudit snygga köksventilationskåpor som ingen annan gör. Varumärkena fortsätter att uppdatera sin släthet från tid till annan och har nu utgått en ny linje av huvor som gör ditt kök som ingen vanlig plats. Vi beundrar bara det ovanligt formade sortimentet av huvar från detta varumärke som är tillräckligt bra för att matcha alla typer av köksinredning.

De senaste mönstren inkluderar ölventilhuvudet med en mjuk öppen form, känsla, Telescopic Wizard, Skin, Eywa, Seagull, Cloud Nine (takventilation), Alba, Butler, Air4Ear, Pure Wave och Pure Ola. Det finns så mycket utbud att välja mellan och varje design är tydligt fascinerande.

MoreINSPIRATION
  • Väggmonterad luftströmställare köksfläkt från Elica
  • Modern downdraft range hood från Sirius
  • Rostfritt stål kök design och idéer

Det finns många olika mönster, i alla former och storlekar och i alla möjliga färger och färgkombinationer så det är nästan säkert att du hittar något som uppfyller dina önskemål. Några av dem är enklare, andra mer sofistikerade och med mer detaljer, några av dem är små, andra större, vissa är färgglada, andra är enklare ur denna synvinkel. Men oavsett form, storlek och färg är varje av dem annorlunda och unik och var och en skulle göra ett utmärkt tillskott till ditt kök. Ta en titt på dessa exempel och kanske hittar du den perfekta huven till ditt kök. Om inte, förstorar du åtminstone din kunskapsnivå.