Sortera din tvätt i stil med dessa attraktiva tvätthammare

Sortera din tvätt i stil med dessa attraktiva tvätthammare
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Tvättservice hämmar är inte det mest snygga eller eleganta som du kan visa i ditt hem, men deras praktiska egenskaper förbehåller dem en fin plats i tvättstugan eller badrummet så att du också kan dra nytta av det med en vacker och intressant design.

Skapa din egen hampa!

Kan du inte hitta en tvättstopp som du tycker om i butikerna? Kanske kan du skapa din egen design. Du kan använda träpallar för att göra en dubbelhäftning eller vänd ett sidobord upp och ner. Du kan till och med börja från början och använda en bit av trä och lite tråd eller återanvända några gamla skärmar. Du kan också prova andra idéer och komma med din egen unika och personliga design. {Projektkällor: 1, 2 och 3}.

Inuti skåpet.

Om du föredrar tvättstuga eller badrum för att hålla dig ren och hämmad, kan du gömma dem i skåpen. Prova en hans och hennes combo bakom skåpdörren eller använd korgar som du kan lagra på öppna hyllor. Hur som helst, ett bra sätt att spara golvyta och organisera din tvätt samtidigt.

Hampers på hjul.

Om du vill omfamna praktiska egenskaper, bör du överväga att lägga till hjul till dina tvättstoppar. Detta gör att du enkelt kan flytta dem med mycket liten ansträngning. Du kan parkera dem under disken för det mesta för att spara golvyta.

Utdragslådor.

En överdimensionerad låda under badrumsräknaren eller i tvättstugan kan vara ett bra ställe att lagra tvättbeklädnaden. Du kan ha två eller fler där, alla lättillgängliga och snyggt organiserade. Systemet är ungefär lika med det du använder i köket för behållarna.

Var hittar jag dessa tvättstoppar?

MoreINSPIRATION
  • Så här sorterar du tvätten: De bästa och enklaste sätten
  • Håll dig praktisk genom att använda tvättkorgar på hjul
  • Tvätthammare gjord av bambu

Tillverkad av snabbt förnybara bambu och återvunna plastflaskor, är denna dubbla tvättstopp super söt och elegant och det skulle vara synd att dölja det bakom skåpdörrarna. Dra nytta av specialerbjudandenet och få det för $ 47.

En korgvasket korg ger en frisk, avslappnad och blåsig look. Den här är tillverkad av naturlig rotting, har starka handtag, bomullsliner och är tillgänglig för $ 45,95.

Enkel, rymd-effektiv och multifunktionell, den här hämmen har en bamburam och en smart design med två hyllor för handdukar eller tvätttillbehör. Få det för $ 119.

För $ 59 kan du få en kraftig 3-bin hammare med en mycket enkel och rakt framåt design. Den har en förkromad ram gjord av stålrör och en tredelad väska, perfekt för att sortera tvätten.

Stacking tvättkorgar är ett bra alternativ om du saknar plats i rymden. En enda korg kan hålla en full mängd kläder. Den ergonomiska designen gör det lätt att bära. De kostar $ 9,99 varje och du kan stapla så många som du vill.

För det minimalistiska hemmet där praktiska egenskaper är ett måste, kan en trådhäftning vara det perfekta valet. Den här är gjord av ståltråd med kraftig spår och har svarta hjul och en tvättbar vit dukfodral. Du kan köpa den för $ 59,95.

Välkomstmönster i ditt hem med en iögonfallande tvättstopp. Tillverkad av utomhusväv, dessa är vattenbeständiga och mycket mångsidiga. $ 28 kan få dig den perfekta tvättväskan för ditt strandhus eller sovsal.

Om du vill lägga till lite organisk och rustik appell till ditt badrum eller sovrum, prova en av dessa böjda hampar vävda från robust vattenhyacint. Den har bomull eller linnefoder och är tillgänglig för $ 99.

Rena, geometriska linjer och skarpa vinklar gör att den här kabeln hämmar sig särskilt attraktivt. Den har en industriell chic trådram och linnefodral. De två handtag gör det väldigt praktiskt. Du kan få det nu för $ 47.