Otroligt radhus i hjärtat av Greenwich Village

Otroligt radhus i hjärtat av Greenwich Village
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vissa hus fångar omedelbart ditt hjärta medan andra ser intressanta ut utan att lämna ett bra intryck. Detta radhus är extremt charmigt. Det är en av de egenskaper som ser ut som ett hem och det gör att du önskar att du var där för att njuta av all sin skönhet. Beläget i centrum av Greenwich Village i New York City, har detta radhus renoverats och ombyggts.

Det är nu en fantastisk ensam familjebostad. Fastigheten har återställts och konverterats av William Rainero, den som växte upp i detta vackra hus. Ursprungligen byggd 1839, har huset en klassisk georgisk stil och det ger det en hel del karaktär. Det finns massor av fantastiska originalfunktioner som gör denna plats unik och de har noggrant bevarats och restaurerats. Syftet med projektet var inte att omforma huset men att återställa det till sin ursprungliga skönhet och att få det att bli fantastiskt igen.

MoreINSPIRATION
  • Ali Cayne West Village Townhouse har en eklektisk stil
  • Vacker trädgårdsfastighet i attraktiva Svalnäs
  • En fantastisk 14th Century House med underjordiska grottor

Det finns många funktioner som står ut här. Till exempel har fastigheten en Zen trädgård som kompletterar huset vackert. När det gäller arkitekturen är det svårt att säga vilka detaljer är vackrare eftersom de är alla fantastiska. De synliga stenmurarna lägger definitivt till karaktär för huset. Trägolvna lägger till värme och konsistens och bidrar till en övergripande, mycket elegant och ändå väldigt inbjudande och trevlig atmosfär och inredning.

Huset har sju våningar inklusive mezzanin nivå som är ett multifunktionellt utrymme, ett två våningar vardagsrum med imponerande tak och med tillgång till trädgården, ett gourmet kök, ett catering kök, en fantastisk samlare vinrum, en media center , flera spektakulära sovrum med eget badrum, en master svit som upptar ett helt golv, ett spa, ett gym, ett biljardrum och en takterrass. Fastigheten är imponerande både i storlek och stil. {Found on homedsgn}.