Layered soffa med en ovanlig form

Layered soffa med en ovanlig form
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

För en soffa är formen vanligtvis antingen klassisk eller en omtolkning av den klassiska modellen. Det är de detaljer som skiljer sig åt och gör det tydligt. I sällsynta fall väljer designers att föreslå något nytt när det gäller form och design. Denna soffa är ett sådant fall.Denna ovanliga soffan presenterades på Salone Satellite 2012 där den imponerade med sin ursprungliga vision och tolkning av former och former. Det finns flera element som gör denna soffa unik.

Den första är förstås den faktiska formen. Den har rundade kanter som på sidorna bildar en slags kon. En annan intressant detalj om soffan är att klädseln består av endast tre enkla skummattor. De har olika färger och formlager som är anslutna till ramen med en sladd.

Rammen för denna ovanliga soffa är gjord av trä. Den har en naturlig struktur och finish och det är faktiskt en bänk. Textilskikten är enkelt fastsatta på bänken med en sladd och de kan enkelt avlägsnas. Det är en ovanlig design men det är också en djärv möbel som lätt kan bli en fokusering i ett modernt hem. Också i form av skikten bildas två mysiga hörn på sidorna. De är en detalj som gör den här soffan inte bara visuellt utmanande och djärv men också mysig och bekväm.