Lättfylld mikro-loft på Manhattan av Specht Harpman

Lättfylld mikro-loft på Manhattan av Specht Harpman
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När det gäller små lägenheter är det obligatoriskt att vara kreativ. Den svåraste delen är att skapa en ren miljö och skapa så mycket utrymme som möjligt med hjälp av smarta metoder. Det är svårare att expandera och få ett hus att se mer rymligt ut än det faktiskt är. Det är därför som omformar mikro-lofts och anpassar dem är det aldrig ett enkelt jobb. Specht Harpman har nyligen avslutat den här kompakta fyraplanen på Upper West Side, Manhattan, New York. Manhattan är otvivelaktigt ett av de bästa elitvalen när det gäller fastighetsinvesteringar.

Bor i hjärtat av en stad som erbjuder dig oändliga möjligheter - det är en fantastisk upplevelse. Naturligtvis drömmer några av oss om underbara rymliga lofter med utsikt över skyskraporna, med underbara franska bagerier precis runt hörnet, med trånga restauranger och böhmiska kaféer, med folk som går fort, men sanningen är att en mikro-pent dekorerade skulle också arbete. Det är New York - gå ut och leva det liv du alltid har föreställt dig! Tillbaka till vår komplexa lägenhet - varje tum av rymden slutade med flera funktioner. Om du letar efter traditionella lagringsutrymmen kommer du att bli besviken. Hela lägenheten har ovanliga garderober.

Den vertikala cirkulationen ökar känslan av utrymme. ”Det huvudsakliga badet och duschen är i själva verket också byggda under den primära trappan. Köket innehöll helt dolda apparater, flip upp höga lagringsenheter för enkel åtkomst och en bänkskiva som omsluter sig till vardagsrummet, blir en virtuell "eldstad" med inbyggt underhållningssystem. " Sovrummet ligger på övervåningen och det riktigt fina är att du har tillgång till en liten grön oas på taket.