Belysningsidéer för uteserveringar, terrasser och verandor

Belysningsidéer för uteserveringar, terrasser och verandor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

På en fastighet är de yttre områdena lika viktiga som de inomhus. Faktum är att de spelar en mycket viktig roll för att definiera din bostad. De är vad alla ser utifrån och de skapar ett första intryck som antingen kan vara positivt eller negativt. Naturligtvis är de viktigaste fördelarna för invånarna.

Ha middag ute eller helt enkelt ha en plats att samla med vänner i och njuta av vädret, landskapet och friska luften är oföränderlig. Men du måste också veta hur man ska dekorera dessa utrymmen. Belysningen är mycket viktig och kan få stor inverkan på hela inredningen.

Ett utomhusutrymme, till exempel, behöver inte mycket ljus. Några ljus på däck trappan skulle räcka för att sätta en trevlig och intim stämning. De är subtila men starka för att ge gott om konstgjort ljus.

Ett annat subtilt sätt att belysa utomhusytorna är med hjälp av LED-lampor. Detta däck och balkong är faktiskt ganska ljus men ljuset är subtilt och slår inte ögat. Det framhäver bara allt och ställer stämningen.

För lite extra ljus kan du också lägga till några golvlampor. Till exempel har den här vackra terrassen subtila golvlampor, men det finns också några fler golvlampor där, om det behövs lite mer ljus. Ändå är inredningen minimalistisk.

MoreINSPIRATION
  • Däckbelysning Idéer som tar ut skönheten i rymden
  • 10 Trappbelysningsidéer för moderna och moderna interiörer
  • Ovanlig LED utomhusbelysning

Ett upplyst tak kan också vara ett bra alternativ. Faktum är att ljusen i taket faktiskt kan vara mer subtila än de i golvet, eftersom du vanligtvis inte höjer dina ögon så högt. Det är ett alternativ som är lämpligt för täckta verandor och däck.

Dessa inbyggda däckljus följer järnvägens väg och ger en symmetrisk linje och en höjdpunkt i däckets form. De är tillräckligt för att ställa stämningen och att ge ljus av säkerhetsskäl. Eftersom däcket inte är inrett, är det ett mycket praktiskt belysningssystem.

För att lyfta fram utformningen av detta skulpturella takdäck integrerades linjära ljusboxar i själva konstruktionen. Däcket har underbar belysning för natten. Och eftersom bostaden också har vacker panoramautsikt över omgivningen är stämningen perfekt för att beundra dem på natten.

Detta är ett annat vackert exempel på ett däck med inbyggda golvlampor som bara används för att ställa in ett intimt humör, men som kompletteras med starkare ljus som ger en mycket stark kontaktpunkt och som ger tillräckligt med ljus för både utomhus och vardagsrum rymden.

Detta är ett däck med alternativa lampor och med en helt trästruktur. De upphöjda plattformarna gav det perfekta tillfället att använda inbyggda lampor. På grund av träets naturliga värme och dess struktur, är ljuset emanerat också mjukt och behagligt.

Detta är en mer konstnärlig belysningslösning. Denna underbara takterrass har panoramautsikt över staden och det omgivande landskapet och det har blivit inramat av en vegetationsträcka med träd och växter. Ljuset kommer från denna del och från trädens och växtens botten.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 och 9.