Live / Work Converted Loft av 3six0 Arkitektur

Live / Work Converted Loft av 3six0 Arkitektur
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

3six0 Arkitektur har nyligen konverterat ett loft till ett levande / arbetsområde för sina kunder, en konstnär och hennes man. Beläget i Providence, Rhode Island, är detta unika loft det perfekta stället att skapa underbara saker.

Utmaningen med detta hus var att skapa två olika utrymmen samtidigt som designen behölls över hela rymden. Det finns separata utrymmen och dubbletter; ett solrum, entré och tvättstuga som har lika tillgång. För att uppfylla kundens krav måste arkitekterna dela ut rymden. För att göra detta händer använde de varje trapezoidal geometri i rymden, vinklarna och de obehagligt belägna kolumnerna för att ålägga en uppdelning av platsen.

Med tanke på vad båda ägarna tycker om har 3six0 utvecklat två arkitektoniska tecken, "moln" och "stack". "Cloud" floats, växer ner från taket, medan "stack" är väldigt konstruerad. Även om dessa två tecken placeras på varje kunds sidor, är de inte helt isolerade från varandra.

Loftet har vita väggar och ljusa golv som gör att rymden känns stor och luftig. Huset är väldigt modernt, med många vackra detaljer, såsom ljusarmaturer, men det har också ett industriellt utseende på grund av rören som passerar taket.

MoreINSPIRATION
  • Beaver Street Reprise i San Francisco är en bra live / Work House Plan
  • Tidigare tvålfabrik konverterad till vackra loftlägenheter i Milano
  • Loftlägenhet belägen i Bratislava på 12: e våningen

Detta moderna loft är inte bara funktionellt, men det är också vackert. Det är både ett hem och ett kontor på samma gång, ett bra ställe att bo i. {John Horner Photography}