Vardagsrummet hörn

Vardagsrummet hörn
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är alltid intressant att följa omvandlingen av ett visst rum i huset och se hur det långsamt blir något annorlunda. I det här fallet ska vi bara titta på ett hörn av ett vardagsrum och se hur det var från ett tomt utrymme till ett mysigt och inbjudande utrymme.

I det här hörnet är allt vi har en stol och några hyllor. Stolen är uppenbarligen stjärnan men bokhyllorna är också vackra. Låt oss börja med början. Först tog hyllorna ut och baksidan av bokhylla tappades upp för att måla den. Denna del var målade i samma färg som matsalen för att skapa enhetlighet och kontinuitet. Sedan sattes hyllorna på och böckerna tillkom. Trots att ägaren inte är en stor bokälskare och föredrar teknik så kände böckerna sig som ett måste för ett inbjudande hem. De gör också ett uttalande.

MoreINSPIRATION
  • Living room makeover på bara två helger
  • Så här ökar du ditt heminredning med ett vardagsrums makeover
  • Hur man ger ett rum En omedelbar makeover med hjälp av DIY Ingenuity

Stolen från bilderna var en gåva. Befogen var trevlig men även stolen behövde fortfarande en makeover. Det var ett enkelt projekt. Stolen behövde bara en ny färglack och lite nytt tyg. Det var svartmålat, en neutral och elegant färg som matchar allt. Den gröna kudden som sedan byttes ut med en purpurfärgad lägger till en snygg färg i hörnet och matchar också en av boksamlingar. Hela projektet var roligt och inte så komplicerat. {Found on htyh}.