Loft Lägenhet i New York City

Loft Lägenhet i New York City
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns utmärkta loftlägenheter uteslutande för komforten hos en liten familj som vill leva lyxigt i ett minimalt utrymme. Några av loften i New York City är verkligen värda eftersom de uppfyller alla behoven hos de möjliga passagerarna. Det finns ett loft i Soho perfekt för ett ungt par som har två barn som har mörka golv och mörka perimeter väggar som förenar markytan och skapar en djup kontrast från taket.

Det är modernt, enkelt och elegant. Det är en intressant kombination mellan de klassiska kolumnerna som kan ses hela huset och som hjälper till att avgränsa utrymmet och de moderna funktionerna som används i inredningen. Arkitektur och skönhet, alla på samma plats.

MoreINSPIRATION
  • Ett elegant New York loft med skandinaviska accenter
  • Loft i hjärtat av New York City
  • Vackert loft på Berry Street

Det är den perfekta platsen för en liten familj. Det är ett stort loft, med gott om utrymme för alla. Det finns några mycket vackra inslag där, som vardagsrummet som är en mycket vacker kombination av färger eller sovrummet, enkelt och avkopplande. Återigen måste jag säga att jag tycker om hur färgerna fungerar tillsammans. De neutrala tonerna av brunt, svart, beige och vitt kompletteras med röda toner och skapar en vacker bild. Även om jag skulle vilja ha några mer kontrastiva element. Kanske skulle några gröna också se bra ut. Men det här är upp till de personer som bor där.