Samtida Penthouse med fantastisk panoramautsikt, London

Samtida Penthouse med fantastisk panoramautsikt, London
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna häpnadsväckande vackra takvåning kommer att omdefiniera dina standarder för lyxliv. Beläget i London, vid 21 Wapping Lane, och fullt renoverat av Amos och Amos Architects, kommer det här ena boendet att lämna ett märke på dig. Bara genom att titta på dessa bilder kan du känna den fräscha London-luften som fyller dina lungor.

Lägenheten är strukturerad på ett mycket effektivt sätt, vilket ger tillgång till en privat terrass där du fridfullt kan njuta av den fantastiska utsikten. Är du nyfiken på att få veta mer om inredningen av denna takvåning? Låt oss se vad vi har här!

MoreINSPIRATION
  • Rymlig takvåning i Södermalm med utsikt över sjön
  • Takvåning med vacker utsikt av Smith Designs
  • Modern London Penthouse med vacker utsikt

Först och främst finns tre vackra sovrum (en av dem är ett sovrum). Du hittar också en klädkammare och ett öppet badrum med två bänkskivor. En av de viktigaste delarna av detta anmärkningsvärda moderna hem är vardagsrummet, ett öppet utrymme som harmoniskt innehåller en kökszon, ett vardagsrum och en matsal. Den krokiga vägglampan som designats av Massimo Buster Minale är perfekt placerad i vardagsrummet och det är inte allt: det är längd kan anpassas efter dina behov. Tom Dixons hänglampor går bra med Bell Bord designat av Sebastian Herkner.

Köket är en semi-professionell, med hyllor av rostfritt stål, Gaggenau-apparater och sist men inte minst en Falcon-spis. Denna del av lägenheten är så organiserad att du kan servera frukost i baren medan du njuter av den spektakulära utsikten över staden. Titta på kåpan, intressant design tycker du inte?

Huvudattraktionen på Wapping Lane Penthouse är den skulpturala spiraltrappen. Det leder inte bara till personlighet och elegans, utan utan att lägenheten ser helt annorlunda ut. Med sin lockande form verkar den här spiraltrappen vara din biljett till himlen, och jag är inte långt ifrån sanning när jag säger det här. Det förbinder faktiskt det huvudsakliga vardagsrummet med takterrassen. Hur coolt är inte det?