London Residence utformat för ett äldre par

London Residence utformat för ett äldre par
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi fick bilder av Hus på Sandall Road - en enda familjebostad belägen i Ealing, London, på en back land plats. Avslutad 2010 av Utveckla arkitektur, detta projekt var utformat för kundernas äldre föräldrar i slutet av deras trädgård. Beläget i ett naturskyddsområde nära ett naturreservat, döljer den vita volymen från gatan en samling rum och detaljer som säkert kommer att fånga din uppmärksamhet. Så här beskriver arkitekterna bostadsprojektet: "Trädgårdshöjningarna är klädda i trä som passar in i omgivningen. Från kullen bortom utsikten är det sedumtak som täcker huset. Södra höjden har ett djupt överhäng för att skugga de stora glaserade dörrar och fönster på sommaren och ge en "veranda" för tillgång till trädgården.

Genom att utnyttja webbplatsens naturliga sluttning är nedre våningen väl upplysta stora fönster. Den direkta trädgården och separationen från bottenvåningen ger ett självständigt utrymme för en framtida vårdgivare. Den är utformad speciellt för de nuvarande ockupanterna och deras behov men kan väl anpassa sig till familjen som bor. För närvarande tycker ockuperarna om deras barnbarns syn på sitt köksbord. Huset är av träkonstruktion byggd med hållbarhet i åtanke och anpassad till en blygsam budget. Material som används inkluderar Sheepswool-isolering, Western Red Cedar behandlad med linolja, Sedum Green-tak, Marmoleum och massivt Maple timmergolv, Gabion-lådor fyllda med återvunna tegelstenar, återanvända järnvägssvängare, återvunnet plastbeläggningsnät, vattenstöt.