Los Angeles downtown loft

Los Angeles downtown loft
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta moderna och expansiva loft ligger i ett av de äldsta industriområdena i Los Angeles, nära Los Angeles River, Los Angeles State Historic Park och Chinatown. Under de senaste tio åren genomgick området några förändringar som senare resulterade i en unik blandning av konstnärens arbetsutrymme, ett kollektivtrafikcentrum, offentliga rekreationsprojekt och nya affärs- och kontorsbyggnader.

Byggnaden där detta loft ligger är en del av ett komplex som går tillbaka till 1800-talet och åren strax före första världskriget. Denna speciella byggnad går tillbaka till 1910 och det var ursprungligen ett lager som betjänade ett enstaka industriellt järnvägsdepot. Byggnaden har fortfarande all den ursprungliga strukturen och de flesta av de ursprungliga materialen. Några tillägg måste göras, liksom alla nya mekaniska och VVS-system och en omfattande uppgradering av el- och VVS-system.

MoreINSPIRATION
  • Modernt ljusblå loftkök i Los Angeles
  • En underbar och eklektisk lägenhet i centrala Budapest
  • Ett vackert restaurerat loft i en tidigare garage från Brescia

Taket har isolerats med 2 "solid foliebackad isolering. Det totala utrymmet på loftet är över 4000 m². Loftet genomgick också några förändringar. Nya takfönster har lagts till och vissa fönster för att maximera naturljuset. Nu är loftet ett stort öppet vardagsrum med vackra dekorationer och konststycken, antikviteter och en unik kombination av vintage och moderna möbler. {Found here}