Härlig lägenhet i Millharbour, Canary Wharf

Härlig lägenhet i Millharbour, Canary Wharf
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Från tid till annan tycker vi om att analysera lägenheter och privata bostäder. Detta gör det möjligt för oss att få en glimt på olika stilar, typer av decors och preferenser och att ge dig några inspirerande idéer. Idag valde vi denna vackra lägenhet som ämne. Lägenheten kan hittas i hjärtat av Canary Wharf. Det drar nytta av ett underbart läge som erbjuder underbar utsikt över floden och över hela omgivningen.

Takterrasserna är en av de mest spektakulära detaljerna som gör denna plats så underbar. Naturligtvis misslyckas inte lägenheten själv att imponera. Utrustad med toppmoderna apparater och armaturer, är det här stället det som de flesta drömmer om när de bildar det perfekta hemmet. Den moderna arkitekturen pålägger en ren och enkel stil och samma riktning har använts vid inredningen av denna lägenhet. Inredda med eleganta möbler med djärva färger och snygga linjer, är varje rum unikt.

MoreINSPIRATION
  • Modernt och stiligt i vit lägenhet med bursts of color
  • Renoverad 3-rumslägenhet med en modern känsla
  • Vacker modern lägenhet design i Tokyo

Lägenheten har privat hiss och ett interiör som gör att du tror att du drömmer. Familjerummet har fönster från golv till tak som ger panoramautsikt. Köket har en modern design och är utrustad med alla nödvändiga funktioner. Det stora sovrummet har två stora fönster som låter naturligt ljus samt skönheten i yttre och den underbara utsikten. Inredningen är elegant och modern i hela lägenheten och lägenheten imponerar med den eleganta balansen mellan färgerna och dialogen mellan de inre och yttre utrymmena.