Härlig Cooper Canyon Wall Unit

Härlig Cooper Canyon Wall Unit
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att hitta rätt möbler för ditt hem kan ibland bli lite överväldigande, särskilt när det gäller stora bitar. Idag vill vi visa dig en härlig väggenhet som kommer att slutföra ditt bostadsutrymme och kommer också att erbjuda förvaring för de sakerna du inte visste var att gömma eller lagra.

Dagens inspirerade arbete är en traditionell väggenhet som kan rymma olika tv-storlekar. Dessutom visas den i en svart svart finish och passar nästan alla rumsinställningar. Den har en valfri högtalargrill för stereohöljets bottendörr, mediaskåp kan rymma upp till 250 cd-skivor eller 180 DVD-skivor, den X-pandable konsolen öppnas från 48 "till 72" bred för att passa nästan alla storlekar TV och det har en 3-vägs beröringsbelysning. Denna vackra bit har ett bra urval av material som inkluderar träknoppar med metall accenter, Poplar fastämnen och Birch finer ans vad gäller finishen, kan du se en vintage svart med lätt distressing och en skyddande lack topplack. Dessutom har det ett års garanti för tillverkarens brister.

Cooper Canyon utbyggbar enhet är en härlig bit som gör ditt hus le och din röran en dålig dröm. Finns för $ 2,908.71, är detta objekt en fantastisk funktion för alla hem.