En härlig drömhus mitt i naturen

En härlig drömhus mitt i naturen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kanske kommer du ihåg några av dessa sagor med det ljuvliga lilla huset i en clearing i skogen, med en ström i trädgården, vackra blommor runt det och allt annat. Det visar sig att det inte bara är något som finns i sagor utan också i verkligheten. Vi hittade de perfekta exemplen för att visa dig. Det är ett vackert hus som ligger nära en skog, med vind, ett rött lekhus och även med en ström i trädgården.

Tja, det är hur huset ser ut nu men det var inte alltid så här. Det brukade vara ett tidigare stall. Visst var det beläget i ett drömmande läge med vacker utsikt och mycket mark, men det behövde definitivt rehabilitering. Dess nuvarande ägare kunde bara inte motstå det. En av de viktigaste aspekterna av hela renoveringsprojektet var att göra det mesta av omgivningen. Trädgården var ett av husets bästa funktioner så det var tvungen att stå ut.

MoreINSPIRATION
  • Ett hus i mitten av naturen
  • Exceptionellt fritidshus mitt i naturen
  • Grotthuset som firar naturen genom arkitektur

Trädgården har en härlig matplats och huset har en veranda där utsikten kan beundras. Separat från huvudhuset finns en mindre struktur. Det är målade rött och det är ett lekhus. Vid renovering och ombyggnad av huset och fastigheten önskade ägarna att behålla så mycket original som möjligt så att alla originalmaterial återanvändades. {Found on elmueble}.