Lovely Holiday Residence som har en modern konstruktion

Lovely Holiday Residence som har en modern konstruktion
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta vackra semesterhus ligger i Yallingup, Australien och det är en mycket vacker och modern byggnad. Det var ett projekt designat av Wright Feldhusen Architects. Byggprocessen avslutades 2011, då huset också blev redo att användas för första gången.

Klienterna begärde en semesterboende för sin utökade familj, en plats där de alla skulle kunna gå under semestern och spendera tid tillsammans, ha det roligt och koppla av. Huset ligger på en mycket vacker plats som ger spektakulär utsikt över Injidup Beach och havet. Busselton-rådet har haft vissa strikta regler. Ingen del av byggnaden fick vara högre än 4 meter över marknivå. Arkitekterna var tvungna att anpassa sina idéer till dessa regler och slutade med att skapa en låg bostad på en nivå.

MoreINSPIRATION
  • Havsutsikt Singelbostad
  • Semester reträtt för en Wellington par och deras 3 barn
  • OZ-bostaden för ett ungt par med två barn

Injidup Residence har flera sovrum i separata zoner för att isolera de unga barnen från de bullriga områdena. Utrymmet är uppdelat i två volymer eller vingar som vidareutvecklas till rum. Det finns flera yttre utrymmen som vardagsrum och terrasser som även kan användas under dagen. De viktigaste externa vardagsrummen ligger på nordöstra sidan och har vacker utsikt över havet samtidigt som de skyddas mot brisen. {Found archdaily och bilder av Patrick Bingham-Hall}