Lyxigt hus med utsikt över hamnen av MPR Design Group

Lyxigt hus med utsikt över hamnen av MPR Design Group
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du väl har sett ett hem som du gillar är det svårt att inte jämföra och kontrastera med andra hus som du också gillade och ens med ditt eget hus. Att se Vaucluse House av MPR Design Group gör du samma sak. Hur kan någon inte tycka om ett lyxhus med 4 nivåer som ger den mest vidsträckta utsikten över hamnen? Ganska svårt, eller hur?

Beläget i Sydney, New South Wales, Australien, följer det konceptet att reflektera topografi och landform av hamnbassängen. Det uttrycks i form av horisontella lager, vilket ger de mest dramatiska hamnutsikten som du kan tänka dig. Det finns en uppenbar kontrast mellan konstgjorda material som stål och glas och naturmaterial, som sandsten. Du skulle inte förvänta dig från ett hus som ligger i ett litet förortsgata för att vara så imponerande och välkomnande samtidigt.

MoreINSPIRATION
  • Större hus med utsikt över Portlet Harbor
  • Clifftop House omdesignat för att fånga fantastiska utsikt över bukten
  • Samtida familjehus med utsikt över stranden i Sydney

De viktigaste vardagsrummen ingår på övervåningen, ansluten av den lätta fyllda trappaxeln med ingång via dubbelhöjd foajén på sovrumsnivån. De levande områdena är harmoniskt kopplade till otdoors balkonger och täckta terrasser, det perfekta stället att tillbringa en trevlig varm kväll efter en lång tröttsam dag. Varje rum är modernt och elegant, enkelt och lyxigt, oavsett om det är det välutrustade köket, det goda smakrummet eller det färgstarka barnrummet, alla välkomna och trevliga. {Found on home}