Lyxig Napa bostad av tgharchitects

Lyxig Napa bostad av tgharchitects
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Utsikten från den lyxiga Napa-bostaden är hisnande eftersom detta residens ligger på en knoll ovanför Napa-dalen omgiven av vingårdar. Den uppenbara volymen av den totala strukturen minskar eftersom varje vinge av huset blandar sig perfekt med kanten av kullen. En lavendel kantad väg leder till en underbar pool som lägger till mer skönhet i detta hus. Mer information om Napa bostad av tgharchitects.

Detta är en modern och mycket trevlig herrgård. Placeringen av huset är mycket väl vald och de åsikter som den har att erbjuda är också mycket vackra. Det är en stor bostad och det som är intressant och beundransvärt är att designarna eller ägarna lyckades behålla en gemensam stil och ett liknande tema över hela strukturen.

MoreINSPIRATION
  • Residens vid havet Ranch av tgharchitects
  • Den lyxiga Residence nära Brooklyn Heights
  • Napa Sidobord

Personligen gillar jag färgerna väldigt mycket. Hela strukturen verkar smälta in i omgivningen. Och vad gäller inredningen går det också bra med den naturliga miljön. Den mycket vackra blå tonen som används i ett av rummen ser ut som himlen. Det är en utmärkt plats i ett utmärkt läge. En mycket vacker bostad där ägarna kan njuta av en lugn tid, koppla av och vara lycklig. Residenset har också en pool och ett mycket trevligt utomhusutrymme där du kan njuta av en trevlig kall drink i den varma sommaren.