Lyxig bostad av Zoltan E. Pali från 1654 Blue Jay Way

Lyxig bostad av Zoltan E. Pali från 1654 Blue Jay Way
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du vill ha ett hus med fantastisk utsikt att flyta över LA-lamporna, med rymdskeppsvisningar från centrum till Stilla havet, kolla Zoltan E. Pali-designen i ett residens på den mest kända fågelgatan, Blue Ridge Way 1654. Detta lyxiga hus såldes för 9.600.000 $. Eftersom huset ligger på en kulle i närheten av Los Angeles, Kalifornien, i själva verket i en ganska brant vinkel (ca 45degrees), behöver arkitekturen kompensera lutningen och justera husdesignen så att den ser rakt ut och har också en fantastisk utsikt.

Huset ligger på fyra nivåer, vilket erbjuder ett fantastiskt landskap över det omgivande området. Byggnaden är en betongkonstruktion som täcker två nivåer och inkluderar en fullt utrustad kostym som betyder vardagsrum, ett garage, ett rum eller bättre sa hall där du kan se dina favoritfilmer, ett gym för dina muskler och fysisk ton och till och med ett diskotek lounge och en vinkällare.

Utomhuspoolen är den perfekta spegeln för den övre delen av huset som täcker sovrummet, med ett bekvämt vardagsrum och en terrass med fantastisk utsikt över staden Los Angeles.