Lynne Scalo Interior Design

Lynne Scalo Interior Design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Lynne Scalo är en inredningsarkitekt som bor i Westport, CT. Hon har utformat hem för kunder över hela världen och hela tiden hade hon för avsikt att få dem att må bättre och skapa något trevligare.

Det finns artiklar om hennes arbete som uppträdde i kända tidningar och hennes passion för konst och design bidrog till att Lynne Scalo Design, en detaljhandelstudio, öppnades år 2000. Her utsätts några av hennes verk och utformar idéer som gjorde henne känd. Hon anser att Taj Mahal är den viktigaste designinnovationen medan de vita väggarna med underbara konstverk på dem representerar något evigt och friskt under en viss tid. Hon tycker att stor inredning inte bör anpassa sig till "stämningen på marknaden", eftersom designers personliga filter och val är viktigare för att skapa en underbar inredning.

En av de saker som representerar ett emblem av Lynne Scalo stil är utseendet på vita eller vita accenter kombinerat med användningen av konstverk. Alla hennes interiörer har denna funktion. Det finns ett helt rum som är vitt. Det ser så rent och bräckligt ut som det är räddat att röra det. (5: e bilden).

MoreINSPIRATION
  • 22 Restauranginteriördesign Idéer
  • Rut Karadottirs eklektiska inredningsdesign
  • Industriell och ändå vintage interiördesign

Symmetri verkar vara en annan stark punkt i hennes stil. Du kanske märker arrangemang av sidobord från sovrummen eller lamporna i vardagsrummen eller de av målningar på väggarna. Färgkombinationerna är också symmetriska.

Hon älskar också att kombinera moderna möbler med vintage eller rustika element. Det finns några vintage ljuskronor eller ljusstakar som skapar en stor varm inredning. (3: e bilden). Mottagarna som visas på ett matbord eller borden av träskogar representerar några rustika element som kombineras på ett harmoniskt sätt av Lynne Scalo.