Maskinljus av Frank Buchwald

Maskinljus av Frank Buchwald
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Designen av Frank Buchwald består av Machine Lights-kollektionen av 12 steampunk-lampdesigner som är handgjorda i extremt begränsade mängder. Lampans kropp är tillverkad av rå mässing och stål, som är handbrända för att skapa en unik antik svart och brun nyans .

MoreINSPIRATION
  • Chic feminina bordslampor av Italamp
  • Gatlampa golvlampa
  • Borderline lampor för behagligt ljusutsläpp

Det är definitivt en ovanlig bit. Det ser inte alls ut som en funktionell bit, mycket mindre som en lampa. Lampor är vanligtvis enkla, kanske med några färgglada dekorationer inbyggda. Dessa lampor är inget annat än ovanligt och original. Jag måste säga att de ser väldigt maskulin ut. Jag kan inte föreställa mig att en kvinna har något liknande i hennes hem, såvida det inte är hennes pojkvän eller man. Det är definitivt en pojkes leksak. Så om du har problem med att hitta en lämplig gåva till en vän kan du kanske överväga det här alternativet eftersom det inte är något du ser mycket dag på. Han kommer definitivt att uppskatta det.

Namnet på detta stycke är väldigt suggestivt. Maskinljuset ... det låter så manligt. Tanken är mycket intressant och designen är också spektakulär. Det är synd Det finns bara några modeller och de kommer i så små kvantiteter. Men det faktum att de är så sällsynta och svåra att hitta gör dem ännu mer intressanta. Lycka till att försöka hitta en.