Modernt strandhus infunderat med lokal charm på australiensiska östkusten

Modernt strandhus infunderat med lokal charm på australiensiska östkusten
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Strandhus är vanligtvis utformade för att bara avnjutas en del av året men vissa är så charmiga och vackra man skulle inte ha något emot att bo där hela året. Det är fallet med detta vackra hus i New South Wales, på Australiens östkust.

Mas Masters strandhus var ett projekt av Villa & Villa Architects. Den har en ganska excentrisk design med en kombination av gamla och nya element och bevarar en del av den lokala karaktären samtidigt som det förenklar det övergripande utseendet med minimalistiska linjer och detaljer. Det finns en mycket fin koppling mellan inomhus och utomhus utrymmen. Den huvudsakliga vardagsrummet som är en öppen planlösning har ett öppet däck och stora skjutdörrar som öppnar för att tillåta utomhus i.

MoreINSPIRATION
  • Samtida familjehus med utsikt över stranden i Sydney
  • A-Frame Beach House Reinvents En Ikonisk 1960-talsdesign
  • Modernt strandhus i Lima med minimalistisk design

Utsikten är väldigt vacker, för att kunna njuta av dem från både inre och yttre utrymmen, utformade arkitekterna huset med golv till tak glasväggar och ett antal däck och terrasser. När det gäller inredningen skriker det inte särskilt strandhus. Det är väldigt tröttande och välkomnande och gör dig verkligen hemma här.