Madrid lägenhet vid gränsen mellan gamla och moderna

Madrid lägenhet vid gränsen mellan gamla och moderna
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Den här eleganta lägenheten går tillbaka till 1914. Det är en gammal struktur men det gör det bara mer intressant. Lägenheten ligger i Madrid och har nyligen renoverats av arkitekten Vazquez de Prada Pure Borja. Efter renoveringen fick det ett nytt utseende, men med spår av den gamla inredningen. Det är en eklektisk blandning av gammalt och nytt och ett vackert exempel på kombinerade stilar.

Det var inte bara inredningen som genomgick allvarliga förändringar. Den interna strukturen modifierades också. Några av utrymmena måste flyttas för att göra lägenheten mer funktionell. Köket, till exempel, flyttades in i det tidigare matsalen. Detta område brukade ha en liten korridor som avlägsnades under renoveringen. Nu är det ett kontinuerligt utrymme och övergången är mjukare.

MoreINSPIRATION
  • En affärsman lägenhet vid gränsen mellan moderna och rustika
  • Lovely Renovated Madrid lägenhet av Rafael Llamazares
  • Snygg 1900-tals lägenhet i Madrid av Raul Martins

Eftersom lägenheten var så gammal och hade så många intressanta element, har vissa av dem bevarats. De bevarar lägenhets charm och är också ett vittnesbörd om sin historia. Bland de arkitektoniska detaljer som bevarades kan vi nämna lister, de ursprungliga dörrarna och knopparna, tallarna, radiatorerna och tegelytorna.

Resten av elementen som introducerades är moderna och skapar en mycket intressant kontrast till de som bevarades. Även om stilar är väldigt olika, kolliderar de inte. De kombinerar harmoniskt och skapar en visuellt slående men inte störande kontrast. {Found on nuevo-estilo}.