Madrid Penthouse utstrålar rustik smak och konstnärlig överklagande

Madrid Penthouse utstrålar rustik smak och konstnärlig överklagande
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Trots att den ligger i hjärtat av Madrid, Spaniens huvudstad, utstrålar denna takvåning rustik smak. Terrassen erbjuder utsikt över hustak och omgivande byggnader som inte kan vara hisnande men bidra till att skapa en mycket trevlig stämning.

Inredda med krukväxter och ljust färgade accenter är detta utrymme den mest uppfriskande delen av lägenheten.

Vardagsrummet, köket och hemmakontoret delar samma utrymme. Det finns inga synliga hinder mellan dessa områden, förutom kanske för träkolonnerna som kvarstod från det som en gång var en uppsättning dörrar som skiljer köket från resten av planlösningen.

En rustik områderuta avgränsar arbetsytan. Skrivbordet har å andra sidan en enkel och modern design. Var och en av stolarna som omger den har en annan design men de delar alla traditionella funktioner.

MoreINSPIRATION
  • Konstnärlig inrednings lägenhet i Madrid
  • Open-Space Studio Överdådiga Blandningar Rustik Med Moderna
  • En rustik industriell inredning med en oväntad färgstråle

Köket kan tyckas litet eftersom det är pressat inuti denna krog men det finns faktiskt gott om utrymme här för alla bekvämligheter, massor av förvaring och till och med en matplats. De öppna hyllorna med den ljusa turkosfärgen lyser upp hela utrymmet.

En partiell vägg döljer en del av köket. På den andra sidan har ett mysigt sittplatser, läsögon ett rustikt soffbord och en bekväm lounge stol. Trappan ger det ett semi-privat utseende.

De två röda stolarna sticker ut med sin djärva färg men också med den eleganta och eleganta designen. De är ett härligt tillägg till den här delen av lägenheten och de står i kontrast till de rustika elementen men samtidigt håller du inredningen harmonisk.

Gå uppför trappan för att nå sovrummet. Det sneda taket och de synliga träbalkarna ger ett mycket inbjudande, avkopplande och mysigt utseende. Madrassen sitter direkt på golvet så det finns en mycket avslappnad atmosfär här, accentueras av inredning accenter som de inramade målningar som lutar mot väggen.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: