Madrid bostad inrett av Lorenzo Castillo

Madrid bostad inrett av Lorenzo Castillo
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Beläget i ett vackert område i hjärtat av Madrid, klarar denna bostad att ignorera allt brus och liv och att erbjuda den integritet och lugn som ägarna alltid ville ha. Huset är inrett av Lorenzo Castillo och har en lugn atmosfär med fridfulla färger och snygg snickeri.

Lorenzo Castillo konstruerade också många av möbelbitarna i huset. Det finns många vackra element som kan beundras inuti. Elfenben silke gardinerna är mycket vackra. Soffan från vardagsrummet har designats av Lorenzo Castillo och kompletteras med stoppade linne och sidenfåtöljer. Övriga skapelser av formgivaren är soffborden. Väggarna har täckts med tapeter och resultatet är en ljus och elegant inredning.

MoreINSPIRATION
  • Chic San Lorenzo Residence med stål- och glasutrymmen
  • Elegant bostad i Madrid renoverad av Luis Door
  • Classic Elegance Interior Design av Javier Castillo

Interiören i denna bostad är uppenbarligen mycket välplanerad och fylld med originala möbler och utsökta dekorationer och konstverk. I matsalen finns en vacker ek spis och vackra blommor arrangemang med tulpaner och liljor. Matsalen har också en bar utformad av Lorenzo Castillo. Varje rum är elegant och elegant.

Till och med kontoret har vackert tappningsgolv, vit marmor och svart granit med golv-till-tak elfenbenslakade skåp. Det är en mycket imponerande bostad, lyxig och inbjudande samtidigt, med en mycket vacker inredning och utsökta dekorationer. {Found on nuevo-estilo}