Den perfekta magasinställningen för ditt läshörn

Den perfekta magasinställningen för ditt läshörn
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Försöker du fortfarande hitta den perfekta konfigurationen för ditt mysiga läshörna? Det är inte konstigt, med så många variabler och så många olika alternativ att välja mellan när det gäller möbler och tillbehör. Stolar med inbyggt förråd är en ganska bra idé om du försöker spara lite utrymme eller förenkla din inredning. Men om du hellre vill ta dina chanser och försöka hitta en stol som är väldigt bekväm, eftersom det är det som betyder mest, kan du sedan komplettera det med ett magasinställ eller sidobord. När det händer är vi beredda att erbjuda dig några förslag i den meningen, så gör dig redo att komma in i magasinställarnas värld och upptäcka sina dolda hemligheter.

Chen Chen & Kai Williams designade någonting som heter The Third Eye Vessel. Det är en tidningshylla som har en ganska ovanlig form. Dess kropp består av tre paneler som bildar en sorts öppen låda som låter dig placera dina böcker längs sidorna så att de kan anpassas automatiskt. Det är ett enkelt och smart system och marmorn gör verkligen biten pop.

Om du är på humör för något klassiskt, kanske det här Gazette-stället gör dig lycklig. Den enkla designen gör det möjligt att vara mångsidig och fungera som både en magasinställ och ett bokförvaringsalternativ. Dessutom är det lätt att föreställa sig denna accentdel i nästan vilken typ av utrymme eller inredning som helst.

Atocha magasinhylla är avslappnad nog att integrera bra i moderna och moderna loungeområden, men också elegant nog att se bra ut i formella miljöer. Den har en X-formad träram som håller en läder slinga. Storleken gör den lämplig för lagring av tidskrifter, även om du också kan använda den, behåll böckerna om du vill.

Till skillnad från de andra produkterna vi hittills har tittat på, är Float racket utformat för att bara hålla tidningar, slitsarna är för smala för böcker. Det kan rymma upp till 12 tidskrifter och suspendera dem i en vinkel. Racket är tillverkade av pulverlackerat stål och trots sin ovanliga form kan den bibehålla en perfekt balans om den är full av magasiner eller ej.

Studion som designade MW-magasinstället är känd för sin preferens för minimalistiska, lågteknologiska mönster och önskan att skapa tillbehör som anpassar sig till livsstilen och deras användare. Det här tillbehöret, ett magasinställ med en enkel, lätt och hållbar konstruktion och en skulpturell form som passar perfekt för badrummet.

Denna plywood magazine rack har en ganska rakt framåt design. Den har en slät metallram som håller en kropp gjord av gjuten plywood. Den mjuka kurvan ger stället ett trevligt och roligt utseende och samordnar sig väl med metallramens design. Fötterna slutar i fast mässing eller svarta bollar.

Detta är Sadelstativet, ett elegant tillbehör som håller tidskrifter och böcker i två läderfickor eller fickor. Fickorna draperas över en bas som finns i marmor eller valnöt. De är väldigt mångsidiga och kan också rymma en rad andra objekt som tabletter, telefoner och personliga saker.

När du sitter på din eller din favorit, bekväma stol, läser, ibland behöver du ett ställ där du kan sätta din bok eller tidskrift och ibland behöver du ett sidobord eller en hyllplan där du kan sätta din drink, telefon, glasögon, etc. ETable kombinerar dessa två funktioner, som ett magasinställ och ett sidobord i ett.

Bokhållare är speciellt utformad så att du kan lagra och organisera dina favoritböcker när du läser dem. Den har en enkel och skulpturell design som är ganska lätt att integrera i olika dekorer och utrymmen, vare sig de är industriella, rustika, moderna eller traditionella. Du kan behålla detta tillbehör på ett skrivbord eller direkt på golvet.

Här är ett annat magasinställ som imponerar med sin skulpturala form och ren geometri. Det heter Who's Next och det är designat av Marco Ripa. Det låter användarna placera och lagra böcker och tidskrifter är olika vinklar och på olika sätt. Formen är resultatet av kombinationen mellan en kub och en rektangel.

Enkelhet föredras ofta när det gäller de små sakerna, accentbitarna, dekorationerna och tillbehören. Saker som magasinställningar eller sidobord behöver inte sticka ut på ett ostentivt sätt så länge de kan vara speciella genom mer subtila medel, till exempel den härliga kombinationen av böjd ståltråd och läder i detta speciella fall. {hittas på makr}.

MoreINSPIRATION
  • Helix magasinstället
  • Wood Magazine Rack och End Table
  • Float magasinstället

Det ser inte ut som mycket. Det är i grund och botten bara en låda med slitsar. Ändå är det faktiskt ett riktigt bra designalternativ för ett magasinställ. Dessutom är lådan som heter Ivey inte så dålig. Den kompakta designen passar den bra och gör den både praktisk och elegant. Två handtag gör det enkelt att bära lådan runt. Designen påminner om gamla vinylposter och de enheter där de lagrades.

Detta unika tillbehör är en del av Saddle Ring skrivbordssamlingen. Det är utformat som ett multifunktions tillbehör för kontor, arbetsytor och andra liknande miljöer. Det innebar att du kan använda den för att lagra och organisera böcker, tidskrifter, filer, även ditt mail.

Det finns många sätt att kombinera funktioner om du vill spara utrymme eller bara känna dig mer bekväm och att få ut det mesta av ditt hem och möblerna i den.Till exempel kan ett magasinställ dubblas som ett sidobord eller åtminstone innehålla en hylla eller en liten yta på vilken man placerar en kopp eller ett glas.

Geometriska mönster är mycket populära, särskilt i moderna och moderna miljöer. Som det visar sig är de också mycket praktiska när det gäller magasinställningar och lagringsenheter i allmänhet.

Vissa mönster kombinerar två olika funktioner som vanligtvis inte ses tillsammans. Detta är till exempel en bänkhatt har ett inbyggt magasinställ på ena sidan. Det är en smart kombination som kommer till nytta i vissa konfigurationer.

Är inte denna magasinställ bara härlig? Den stänger som en resväska och det låter dig bära dina favoritmagasiner eller böcker på ett ganska fashionabelt och elegant sätt.

Som det visar sig är det inte så svårt att kombinera ett magasinställ och ett sidobord i ett enda möbel och det finns många olika sätt att göra detta på. Detta verkar vara främst ett bord med en läderficka under för att lagra böcker och andra saker.

Denna magasinhållare är mycket slank, ser ut som en ficka som är fäst vid sidan av en soffa, fåtölj eller sektionsmodul. Det kommer inte hålla för många saker men det är praktiskt nog att behålla de saker du behöver nära till hands.

Visst, alla dessa stora magasinställningar hittar du i butikerna eller om order kan visa sig vara precis vad du behöver men ibland är det inte tillräckligt. Om det du vill ha kan inte hittas i butikerna kanske du själv kan bygga den där. Kanske kan du omarbeta några saker för att skapa ditt eget magasinställ eller bokförvaringsenhet.

Det här är också den typ av magasinhållare som du kan skapa själv. Du behöver bara två rektangulära träplankor en såg och en linjal. Klipp ut en slits i varje bräda så att du kan korsa dem och skapa en X-formad bit precis som den här. Hitta mer detaljerade instruktioner här. Designen är, som du kan se, väldigt enkel men också ganska iögonfallande och lätt att anpassa till en mängd olika inställningar, dekorer och layouter. Känn dig fri att anpassa dimensionerna, färgerna och ganska mycket allt annat om det här DIY-projektet.

Om du hellre väljer något lite industriell stil, skapar du en av dessa rörtidningshållare. Få några kopparrör och rördelar och en ullfilt som du ska använda för att göra fickan som håller tidskrifterna. Det är allt ganska enkelt faktiskt och det finns många sätt att anpassa och personifiera projektet. Kopparrör är väldigt mångsidiga och lätta att arbeta med och det här är bara en av de många saker du kan skapa med dem.

Du kan också skapa en prydlig liten magasinhållare med träskrapor och läderband. Det är ett enkelt projekt som beskrivs här. Du borde kunna slutföra det snabbt och efter det kan du leta efter sätt att anpassa hela saken enligt dina behov och på ett sätt som gör det möjligt att blanda (eller sticka ut) i ditt befintliga hemma. Du kan också anpassa idén till att skapa något annat som en poststation.

Med tanke på vinylposter kan du fortfarande hitta lagringsenheter för sådana saker och om du gillar hur de ser ut och nostalgi som definierar dem, kan du till och med omorganisera dem som tidningsställ. Kolla in Vincent, ett perfekt exempel som illustrerar den idé som vi just nämnde.