Släpp lös din fantasi - Magical Fairy Garden Designs

Släpp lös din fantasi - Magical Fairy Garden Designs
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Fairy trädgårdar är miniatyr landskap med små hus, växter, träd, vägar och allt annat. De ger intrycket att små varelser lever där och de är inslagna i denna magiska aura vilket gör dem super intressanta och söta. Skapa din egen fehage och gör den underbar. Det är en underbar detalj som kommer att förbättra din bakgård landskap, även om du kan placera ganska mycket dessa saker var du vill.

Det kan vara jättekul att skapa en fehage och du kan även inkludera barnen i projektet. De kommer att tycka om att komma med idéer och skapa detta lilla universum. {Found on innerchildfun}.

Barnen kan också njuta av att organisera och skapa en feparty. De kan använda söta lilla växter och ha kul att leka med dem. Det är som en tefest men för feer. {Finns på plats}.

Denna älvträdgård är som en miniatyrgård med ett litet hus med mossak, små trädgårdsredskap och till och med en igelkott. Det ger faktiskt intrycket av små varelser som bor där. Ditt ytterlandskap har aldrig sett bättre ut.

I en fehage måste allt vara litet och naturligt material. Så om du vill göra ett bord, använd en mini tree stump och en bit av trä.

Den färgstarka banderollen är ett underbart tillägg. Svampen är också söt och ser på den trävägen. Det är en enkel design men det är mycket väl planerat.

Eftersom det är en fehage kan du också lägga till några lilla feer som ser ut som om de slappna av på verandan eller på gården. Vilken nyckfull dekoration för trädgården.

Du kan använda någon form av gammal behållare för att skapa älvsträdgården. Det kan vara så stort eller så litet som du vill. Naturligtvis desto större behållare, desto mer utrymme för fantasin.

En gammal metallbehållare skulle vara bra. Gör ett litet fehus och omger det med små växter. Älvorna kommer att älska det och de kan även flytta på en natt.

Ett annat sätt att använda behållaren är att placera den på sin sida. Fyll det med små saker som bord, krukor och växter, ett staket ett fågelhus och allt annat du tror skulle se bra ut där. {Found on etsy}.

Gör älvorna känna sig hemma och ge dem allt de behöver. Om du är seriös om detta projekt kan du också lägga till el till sagan.

Måla huset, staketet och utemöblerna och använd djärva färger. Feer älskar färg och de lockas av livfulla blommor. Välj så en palett och gå med den. {Found on confessionsofaserialdiyer}.

Här är en intressant idé: använd en gammal bok för att skapa en mini fantasy trädgård. Skär ut en cirkel för att skapa plats för det lilla huset och använd mossa och växter för att täcka hålet. {Found on pennywiseblog}.

Använd en mängd färgglada växter för att få din älvträd att sticka ut. Du kan organisera dem i små krukor. En älvträdgård är ett trevligt sätt att välkomna våren men också att lägga till en ny atmosfär till ditt hem under vintern. {Found on makinglemonadeblog}.

Du kan utrusta trädgården med alla slags saker som bänkar, gungstolar, fontäner, gungor och allt annat du kan skapa med trä och kvistar.

Glöm inte att ta med din mini trädgård inuti när det blir kallt ute. Det kan vara kul att titta på snöuppsättningen på det lilla huset men växterna skulle dö.

Du kan använda en gammal träfat eller en stor plantering för din miniträdgård. Stör inte omfärgning eller måla den. Det förvitrade utseendet gör det bara mer intressant.

MoreINSPIRATION
  • Söt DIY Fairy Gardens Öppna dörrar till magiska platser
  • Kom till ett saga land med din egen fe trädgård
  • 13 tips för att skapa en fairy trädgård dina barn kommer att älska

Kanske kan du använda ett träd och göra ett fehus. Det skulle vara underbart och roligt eftersom du kan expandera älvsträdgården. Kanske om du utformar den ordentligt, vill fåglar eller ekorrar också flytta in.

Om du vill ha en inomhus fairy trädgård, det är ingen sak att göra det stort. Så vad sägs om den här söta koppen? Den är fylld med jord, mos och några växter och det ser väldigt vackert och spännande ut.

Utanför i din trädgård kan du använda en stor trädstubbe om du har någon på din egendom. Skär ett hål i mitten, fyll det med jord och börja lägga alla bitar: det lilla huset, växterna och dekorationerna.

Denna mini trädgård användes med örter och ätbara blommor. Det är något du kan anpassa för ditt kök. I stället för vanliga och tråkiga krukor för dina örter kan du göra en fehage.

En större fehage kan passa in i en babybadkar. Du kan lägga ut det i trädgården och dekorera det allt du vill ha. Huset är ett måste och därifrån kan du improvisera.

Om du vill ha något lite mer utförligt och hobbitinspirerat kan du omvandla ett träd i din trädgård till ett hem för älvorna. Lägg till en dörr vid basen, vissa fönster och en sökväg. {Found on theknittedgarden}.

Eller så kan du bli uppfinningsrik och göra alla typer av miniatyrelement för din älvträdgård, till exempel en minitrappa, möbler, en bro, en flod och alla sorters roliga saker.

Du kan hitta mini möbelkit i butikerna eller beställa dem på internet om du vill ha det professionella utkik efter din fehage. Möblerna ser ut som det du använder på din egen uteplats men mindre.

En gammal skål kan repurposed och omvandlas till en mini trädgård med en liten fe swing.Det är ett enkelt projekt som inte kräver många förnödenheter. {Found on etsy}.

Eventyrhuset för minigarden kan vara ett fågelhus som du kan måla och dekorera. Du kan även klä ut det med ett sött tak som är täckt med pennies. Och är det inte den här klädstrecket förtjusande? {Found on theburghbaby}.

Designa älvsträdgården runt ett träd. Träet kan vara huset och utrymmet omkring det på gården. Du kan göra en liten planteringslåda för smågrödor, installera en hängmatta, en gunga och alla andra andra söta saker. {Found on themagiconions}.

Pot Gardens.

Vänd gamla krukor till fehagar. Det är en härlig idé och du kan låta barnen ta hand om projektet eller du kan ha kul att designa själv. Placera en terrakotta-kruka på sin sida och sqeeze allt inuti.

Brutna krukor kan också användas. Faktum är att det är väldigt intressant att räkna ut hur man använder alla bitar. Kanske kan du designa en terrasserad trädgård som leder fram till ett saga.

Försök att göra en sorts trappa med de trasiga bitarna, använd plantor och mossar för att sätta ihop allt och don inte glömma att lägga till färg. {Found on deavita}.

Du kan också använda två eller flera krukor för att göra en större fehage. Den mindre potten på toppen kan vara det hus som sitter på en klippa, omgiven av vegetation.

Två eller flera krukor kan kombineras på alla sätt intressanta sätt. Detta är en riktigt majestätisk skärm. Felikhuset är en pumpa och vackra blommor utgör vägen.

Fernorna ser faktiskt ut som mini barrträd här och huset verkar som det är mitt i en tät skog.