En magisk värld av djur dekorationer andas livet till ditt hem

En magisk värld av djur dekorationer andas livet till ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Naturinspirerade inredningar är våra favoriter. Vi älskar utrymmen som är infunderade med fräschen i naturen och som inkluderar prydliga dekorationer som djurformade skulpturer eller målningar som fångar landskap eller abstrakta representationer av fridfulla och fridfulla utrymmen. Idag har vi något speciellt förberedt för dig. Vi sökte långt och brett och vi lyckades hitta en massa mycket ovanliga dekorationer inspirerade av olika djur. Låt oss se vad som gör varje samling skenbar ut från mängden.

Jose Granell är en man med många talanger. Hans arbete som specialpreventdirektör inom filmindustrin fick honom att arbeta med titlar som Harry Potter-serien, Charlie och Chocolate Factory eller Batman och det är inte allt han är känd för. Han byggde också klassiska gitarrer och andra musikinstrument och fokuserade på senare tid sin uppmärksamhet på naturen. Betning är hans senaste projekt.

Projektets mål var att ta djuren ur sina vilda livsmiljöer och lägga dem i oväntade miljöer. Trots att de ser riktiga ut, är de faktiskt tillverkade med brons och andra mycket polerade metaller valda för sin oväntade charm i detta speciella sammanhang. Projektet kombinerar skulptering, gjutning, svetsning och läderarbete. Djuren har skumkärnor med hög densitet och de är stoppade i autentiska fleeces som gör varje del unik. De beställs i en begränsad utgåva.

Den unika stilen av konstnären Carla van Dyke härrörde från att hon började arbeta med småskrot av vintageväv och kvarlåt från andra samlingar. Hennes erfarenhet av illustration, mode, konst och design inspirerade henne att göra någonting ut ur alla dessa skrapor och det var hur denna varumärkesstil kom.

Konstnären skapar vackra skulpturer med en textil taxidermiteknik och hon har också en samling vackra kuddar med bilder av djur, alla gjorda av exakt skurna bitar som sedan sammanfogas för att skapa invecklade design. Varje skulptur och kudde är gjord för beställning och det gör varje del unik och till skillnad från alla andra. Denna typ av faux taxidermi är både miljövänlig och elegant.

Naturligtvis kan vi inte prata om djurskulpturer och dekorationer utan att komma i diskussion taxidermi. Konstnären Anne Orlowska har alltid varit passionerad om taxidermi men inte i traditionell mening. Hon valde att vända henne tillbaka och utforska mer kreativa alternativ och söka efter ny estetik för att skapa unik och poetisk konst.

MoreINSPIRATION
  • Roligt djurställ för juveler
  • Kreativa djurinspirerade lampor av Atelier Abigail Ahern
  • Afrikanska safari skulptur djur

Design och natur framhäver ett stort antal taxidermy kuriositeter som inkluderar små och stora däggdjur, fåglar, troféer och jämn insekter. Alla djur dog naturligt och de kommer från platser som djurparker, cirkusar eller djurparker.

Eftersom detta inte är traditionell taxidermi, är djuren inte bara avsedda att se levande. De ställs i scener och de visas i kombination med alla sorters föremål och föremål som är avsedda att förbättra sin skönhet. Hela poängen är att föra fantasin till liv och faktiskt se autentisk men inte på en tråkig väg.

Antikviteter har något speciellt och vissa föredrar historien att ett sådant objekt kommer med. Ta den här vintageanelopen monterad på 1930-talet. Det kommer från en privat samling i Tyskland och det är bara en av de saker som Original House erbjuder. De få slitna fläckar som den har ge den karaktären och berättar om en historia.

Om du har en smak för det ovanliga och du gillar saker som sticker ut, kolla dessa kartongdjurhuvud från Kartong Safari. De är definitivt ganska coola och lukta. Du hittar björnar, hjortar, elefanter, zebror och till och med enhörningshuvuden, alla gjorda av kartong. Visa dessa skulpturer på väggar och låt dem bli en del av ditt hem eller arbetsområde.

Något liknande intressant erbjuds av Assembli, ett litet nederländskt designlaboratorium. Det finns emellertid stora skillnader. Djurhuvudet är till exempel av papper och de har ett skulpturellt och geometrisk utseende. De levereras i bitar (papper och lim) och måste monteras så det finns också en interaktiv sida som gör dem speciella.

Dessa utsökta dekorationer är konstverkets konstnär Enrique Gomez de Molina. Om namnet låter bekant kan det bero på en skandal för några år sedan. Konstnären pledde sig skyldig efter att ha anklagats för att importera utan tillstånd skinn av kungcobra, pangolin, paradisfåglar, orangutansskallar och slaktkroppen av en långsam loris och flera andra djur. Detta hade definitivt en stor inverkan på samlingarna på displayen liksom på bilden av artisten. Ändå kan vi inte ignorera skönheten i några av hans skapelser.

Troy Abbott föreslår en serie extraordinära djurbitar med mycket exotisk känsla. Konstnären använder speciella tekniker för att kombinera olika material och skapa unika hybriddesigner som berättar om en speciell historia. Varje bit är spännande och ovanligt på sin egen väg.