Magis Voido gungstol förtjänar ett utrymme i ditt vardagsrum

Magis Voido gungstol förtjänar ett utrymme i ditt vardagsrum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om det någonsin finns ett vardagsrum som kan kallas bekvämt, förtjänar denna magis voido gungstol ett utrymme i det området. Ingenting är bekvämare än att sva på en gungstol efter en hektisk dag. Med magis voido gungstol är du garanterad av komfort som aldrig tidigare. Det är en ny twist på inhemsk design som omfamnar kreativiteten hos globala designers i kombination med den tekniska sofistikeringen av de moderna tiderna.

Gungstolen är klar med polyeten och erbjuds i fem mattfärger. Denna samma matt finish gör gungstolen dessutom ett hållbart alternativ för utomhusbruk. Det skickas för 413 kr.

MoreINSPIRATION
  • Ron Arad Voido Gungstol
  • The Cozy Ryder gungstol
  • Handgjord gungstol för avkopplande utomhusmoment

Det här är den moderna versionen av mormors gungstol. Jag gillar mycket de krökta linjerna och den övergripande designen. Det ser väldigt bekvämt ut. Jag kan även bilda mig själv sitter i den stolen, koppla av, tänka på fridfulla saker, känna varje muskel i min kropp slappna av. Jag tror att jag så småningom skulle somna in där.

Det finns tre färgalternativ för denna stol. Det är den svarta, med en lysande yta, den vita och den mina personliga favoriten, den röda, med en matt finish. Det skulle se bra ut i ett modernt hem. Jag tror att det också kan bli stämd utanför i ett skyddat område. Priset verkar lite högt, men alla goda saker i livet kommer med ett pris.