Magnetisk flytande säng

Magnetisk flytande säng
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Den magnetiska flytande sängen är designad av en ung holländsk arkitekt och kommer för en prislapp på 1,2 miljoner euro. Den flygande sängen mäter 60cm x 26cm x 4cm och har en flytande höjd på 8cm. Magneter som är inbyggda i golvet och in i sängen själv stöter på varandra och trycker bädden upp i luften. Tunna stålkablar binder bädden på plats.

En mycket speciell möbel som kommer till ett mycket speciellt pris. Jag gillar den här sängen, det gör jag verkligen. Men jag kan inte föreställa mig att jag betalar så mycket för det. Kanske om jag hade så mycket pengar som jag hade råd att kasta ut dem ut genom fönstret. Då skulle jag vilja ha en säng så här. Människor försöker hela tiden böja fysikens lagar. De misslyckas vanligtvis, men ibland, som i det här fallet, är de faktiskt framgångsrika.

Men det betyder inte att alla gillar det. Vissa människor kan till och med finna det överdrivet. De kan säga att det inte är så stor av en affär att ha en flytande säng. Men det är först efter att de ser priset. Djupt ner vet de att de älskar det, precis som jag gillar det. Kanske någon gång i framtiden kommer denna teknik att bli så vanligt över hela världen att alla kommer att ha en flytande säng. Precis som i fallet med mobiltelefonerna. De var coola och extraordinära först, men nu har alla en så det är inte så intressant längre.