Magnifik fritidshus av arkitekturbyrån

Magnifik fritidshus av arkitekturbyrån
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det du ser här är ett mycket snyggt fritidshus, byggt 2010. Teamet som arbetade vid detta projekt var inte på något sätt litet. Det var sammansatt av Architecture Bureau Ltd som skulle arbeta i samarbete med Evan Mayo, BArch ANZIA, Blue Wallace Surveyors Ltd, Caledonian Design Ltd, Stewart Rose Builders Ltd, Intelectric Ltd, Fernlea Joinery Ltd och Hamish Lane Landscapes Ltd. Tillsammans lyckades de skapa detta fantastiska hus i Mt Maunganui, Nya Zeeland.

Det var utformat som ett fritidshus, så designen speglar detta fullt ut. Huset ger stor flexibilitet för de utökade familjesemestern. Trots att den var utformad som ett enda sovrumsstuga, innehåller det också tre extra sovplatser för ytterligare familj och gäster. Det ursprungliga sovrummet och de öppna planlösningarna är inriktade mot havsutsikten, där de också kan få gott om naturligt ljus.

MoreINSPIRATION
  • Ett modernt fritidshus nedsänkt i naturligt ljus från Peru
  • Samtida Fritidshus Dold Bakom En Dune Slope
  • Stuga med stora och funky takfas Östersjön

Huset ligger på en kompakt 135 kvm rektangulär plan och det drar nytta av både naturligt ljus och den otroliga utsikten mot Stilla havet. Huset har inte en främre entré. Istället är vardagsrummet öppet utåt och kopplat till utomhus. Huset är utformat som ett mycket ljust och hållbart hem, menat att vara ett fritidshus. Ändå beslutade ägarna nyligen att använda den som permanent bostad. Vem kan skylla på dem?