Magnifik privat fastighet i Beverly Hills

Magnifik privat fastighet i Beverly Hills
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna underbara egendom ligger på Oak Pass Road i Beverly Hills. Som de flesta egenskaper från det området är det lyxigt och verkligen spektakulärt. Det är en fantastisk privat och gated bondgård med massor av imponerande funktioner. Egenskapen är en anmärkningsvärd tillflyktsort, en unik del av himlen. Sitter på en plats på nästan 2 hektar, gården har fantastiska inomhus och utomhus områden.

Bostaden är imponerande på mer än en nivå. Det har rymliga rum och en mycket vacker inredning. Rummen och fyllda med naturligt ljus kommer genom de stora fönstren, de har högt i tak och inredningen är en kombination av modern och traditionell. Befälhavaren sviten är särskilt stor och det har också separata hans och hennes badrum. Residenset har även fyra extra sovrumssviter i huvudvolymen.

MoreINSPIRATION
  • Teatralisk egendom i Sydafrika till salu
  • Vintage English Country Estate i Hollywood Hills
  • 4-sovrums modernt boende i Beverly Hills

Det finns också ett separat pensionat som innehåller ytterligare två sovrum med angränsande badrum. Dessutom har bostaden en toppmodern kockens kök med de senaste apparaterna, en formell matplats och ett vackert vardagsrum avsedda för underhållning men också för avkoppling. Vardagsrummet har panoramautsikt över kanjonen. Sedan finns det också ett fantastiskt teater / screeningrum med ett 35 mm digitalt projektionssystem. På samma fastighet finns också ett fristående professionell gym med två våningar som till och med har en boxningsring. Utomhusområdena inkluderar basket, tennis och racketballbanor samt en fantastisk vattenfallspool.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: