Få din Joanna Gaines Magnolia Home Farm Decor på Pier 1 Imports

Få din Joanna Gaines Magnolia Home Farm Decor på Pier 1 Imports
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi hoppas att du gillar de produkter vi rekommenderar. Bara så du är medveten, Freshome kan samla en del av försäljningen från länkarna på den här sidan.

Chip och Joanna Gaines har varit upptagna! Förutom deras show- och designprojekt, har de lanserat en Hearth and Home-linje på Target. Dessutom säljer deras populära Waco, TX-butik, Magnolia Home, en begränsad upplaga och enstaka lantbruksredskap. Hittills kan bara några få valda artiklar beställas utanför butikens Magnolia Market-webbplats.

Bondehus inredning älskare, ingen anledning att resa till Waco att handla. Du kan nu få Magnolia Hemmöbler, mattor och andra hemaccenter på Pier 1.

Joanna Gaines visar några av hennes favoritbostadsinredningstycken av Magnolia Home för Pier 1 Imports.

Samlingen innehåller möbler och tillbehör som fokuserar på varma, mysiga texturer och mjuka färger som vita, ivory, pinks och blues. Pier 1 Importbutiker har ett varierat urval av samlingen, men vissa stilar och storlekar är exklusivt tillgängliga online.

Kolla in dessa Magnolia Home Farmhouse Decor-stycken som finns på Pier 1 Imports nu:

Magnolia Hem mattor och kuddar

Joanna Gaines utformade de handgjorda mattorna i samarbete med tepptillverkaren Loloi. Ett fokus på mjuka färger, orientaliska inspirerade mönster och mycket textur gör dem tidlösa. För att inte nämna, de gömmer smuts och fläckar!

Magnolia Home på Pier 1 Importerar bondgårdens väggdekor och hemaccenter

Antik väggkonst, vaser i mjuka toner och industriella vintageinspirerade fynd är en del av samlingen. Gaines fokuserade på stora väggmonterade bitar för att slutföra ett rum. De lägger till en unik och personlig touch till ditt utrymme.

Lantgårdsmöbler

Alla möbelobjekt mixar och matchar för att skapa ett varmt, personligt utrymme. Delarna fungerar vackert med de olika texturerade mattorna i Pier 1 Imports Magnolia Home Collection.

Vilka bitar är din favorit? Låt oss veta i kommentarerna. Fotografi av Pier 1 Import.