Mahogany fåtöljer

Mahogany fåtöljer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Mahogny är en mycket sällsynt och väldigt dyr typ av trä som brukade vara råmaterialet för viktorianska bord, stolar och fåtöljer. Jag vet att alla dessa antikviteter inte är kompatibla med dagens moderna hem, men om du har ett stort hus med en viss historisk luft kan du köpa några mycket fina möbler av mahogny.

De kan också användas i den privata kontoret till en berömd advokat, historiker, psykolog eller någon annan person som älskar historia och vill behålla en del av det. Dessa mahognyfåtöljer sprider förtroende och rikedom, säger mycket om ägaren - som det faktum att det har oklanderlig smak i möbler. Dessa fåtöljer är vanligtvis täckta med ett mycket mjukt lager som kan ändras och då kommer det att se ut som nytt.

MoreINSPIRATION
  • Bekväma fåtöljer
  • Röda italienska läderfåtöljer från Natuzzi
  • Matbord i Rosewood Mahogany och Marmor

När du sitter i en mahognistol du känner dig viktig och stark, en del av det förflutna och historia, men också för nutiden. Personligen tycker jag om dessa fåtöljer eftersom de flesta är manuellt huggade och har mycket vackra och känsliga broderier i trä. De har en viss modell och form och ser väldigt snygg ut och den snygga mörka färgen på mahogny kan kombineras med tapetets färg för bästa effekten, men också för att matcha den övervägande färgen i rummet. För mer information om inköp av sådana artiklar, gå ochallerie och bonanza.