Maia Seychellerna - ett underbart resmål året runt

Maia Seychellerna - ett underbart resmål året runt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Några semestermål tycker bäst om vinteren eller under somrarna. Andra, som denna vackra plats i Seychellerna är lika fantastisk oavsett vad säsongen är. Maia är en lyxanläggning med en underbar design och ett fantastiskt läge.

Maia-anläggningen är byggd nära havet och har utsikt över vacker utsikt och omges av frodig vegetation och naturlig skönhet. Det är en privat och mycket välkomnande plats med havet på ena sidan och bergen på de andra. Det kan inte bli bättre än det. Dessutom kommer du bli positivt överraskad att veta att detta faktiskt är ett mycket överkomligt alternativ. När det gäller designen kan du se att det var inspirerat av de gamla bambu tak traditionella till denna plats som var förhöjda till en mer modern nivå.

MoreINSPIRATION
  • Constance Ephelia Seychellerna - Den perfekta femstjärniga destinationen på Mahé
  • Isolerad Resort i Seychellerna gör det mesta av de lokala skatterna
  • Villa Melissa - en underbar destination i Karibien

Inredningen är lyxig och sofistikerad samtidigt som du behåller en avslappnad och blåsig look. Det är tänkt att komplettera de åsikter som kan beundras genom de stora fönstren, från den mysiga uteplatsen, poolen eller någon annanstans du kanske är. Utforska omgivningen, ta kontakt med naturen och ta in hela denna skönhet. Du kommer att komma ihåg denna erfarenhet i flera år.