Fredligt, underhållsfritt hus i Amagansett, New York

Fredligt, underhållsfritt hus i Amagansett, New York
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

MB Arkitektur slutförde designen av Hus i banorna, en 7,300 kvadratmeter modern bostad med en inspirerande layout i Amagansett, NY. Klienterna begärde ett underhållsfritt hus som skulle vara i årtionden framöver. Byggare använde material och ytbehandlingar som förkolnade cypresser, råbetong och zink för sin förmåga att vädera naturligt över tiden.

"Banorna i Amagansett, New York är en uppsättning gångbara gator vinkelrätt mot Main Street, prickade med ett brett utbud av hus och stilar, som ligger gångavstånd till havet", förklarade arkitekterna. "I avvaktan på de senaste tilläggen till området, där hus sträcker sig från sida till sida på ett visst paket, ofta kvävning, valde vi att låta fasaden, den smala änden, vara gatan. Genom att göra det kunde vi låta den längre sidan av huset möta söder och direkt sol, samtidigt som vi behöll ett lämpligt avstånd till grannarna. "

"En nedsänkt innergård på södra sidan av huset och en generös ljusbrunn i norr bryter plattheten på platsen och tillåter ljus att filtreras till den lägre nivån, omvandlar en källare till ett väl upplyst familjerum med en privat utomhusutrymme ", tillade arkitekterna.

Bottenvåningen rymmer vardagsrum och ett gäst sovrum. Gott om vardagsrum med fönster från golv till tak gör platsen lämplig för familjeinteraktion. Den andra nivån är mer avskild och rymmer de återstående sovrummen. Fotografi av Matthew Carbone.