Maison du Boisé, en modern men inte minimalistisk familjebostad

Maison du Boisé, en modern men inte minimalistisk familjebostad
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Maison du Boisé är ett vackert familjehus beläget i landsbygden Quebec, Kanada. Det byggdes för en familj med tre små barn och designad av Gestion René Desjardins. Innan vi började planera designen för huset fokuserade kunderna först på att hitta den perfekta platsen. De ville ha det nära naturen och ha massor av träd på den.

Arkitekterna uppmanades att fokusera på att skapa en design som specifikt skulle adressera barnens välbefinnande. Klienterna fokuserade sedan på en aspekt av designen. Mamman började undersöka färger i ett försök att hitta den perfekta balansen medan fadern var oroad över husets förmåga att hålla "obestämt" som han uttryckte det. De var båda överens om att stilen skulle vara modern men inte minimalistisk och de ville ha hemmet att känna sig varm, inbjudande och glad, perfekt för barnen.

MoreINSPIRATION
  • Modern familj Hus i Klokočná, Prag
  • Hybrid Family Home Mixes Modern och traditionell arkitektur
  • Modern Family Home Cantilevers över det australiensiska landskapet

Trots att de inte ville att designen skulle vara minimalistisk så ville inte klienterna vara alltför mysiga och färgglada heller. Fokus ligger på att få barnen att känna sig hemma. Det är därför hindren mellan de offentliga utrymmena och familjeområdena togs bort. Resultatet var en serie rikliga och luftiga utrymmen där barnen kunde ha fri rörlighet. Inredningen är en kombination av typiskt moderna element och klassiska detaljer omtolkas ur ett modernt perspektiv.