Maitland-Smith Bellatrix Black Bröst

Maitland-Smith Bellatrix Black Bröst
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Wow, den här delen passar verkligen min smak helt i möbler. Det är så elegant och det enda jag inte kan få ut ur mitt huvud är kvalitet. Titta bara på det och du kommer att se vad jag pratar om. Detta är en Maitland-Smith Black Chest kallad Bellatrix och den är gjord av mahogny med svartlack. Anledningen till att jag visar er detta för att denna underbara övergångsdel fungerar utmärkt i många interiörer och dekorationsstilar.

Jag sa tidigare om kvalitet; Tja, du borde veta att det här bröstet, som vi kan se, har en fin silverfärgad präglad läderplatta, förlorad vaxgjuten förnicklad mässing och silverblad accenter. Har jag rätt, eller har jag rätt Kvalitet definierar denna produkt från topp till botten. För att bättre förstå denna del borde du veta att företaget som producerar "Bellatrix" är specialiserat på bra hantverk och bygger bara de bästa accentmöblerna och dekorativa tillbehör inspirerade av europeiska antikviteter från 17th och 18th århundraden.

Detta svarta bröst gör inget undantag; det är därför det kostar $ 3,569.00 och det skickas runt ordet från den ursprungliga Maitland-Smith-verkstaden var mycket skickliga hantverkare arbetar på dem, förvandlar enkla bitar av trä och metall till konst. Jag vet inte om er, men den här bröstet erövrade mig och nu vill jag bara ha för mig själv. Jag älskar det bara!