Majestic lägenhet i Lissabon kostymer En kosmopolitisk livsstil

Majestic lägenhet i Lissabon kostymer En kosmopolitisk livsstil
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Varje inredning, vare sig det är ett hus, en lägenhet, ett kontor eller ett offentligt utrymme, bör passa användarnas behov. Du kan vanligtvis döma en person genom inredningen de är utvalda för sitt hem eller av de saker som de håller på sitt skrivbord. Denna lägenhet var uppenbarligen utformad för någon med en kosmopolitisk livsstil av Cristina Jorge de Carvalho.

Du kan berätta av de många underbara funktionerna och den otroliga uppmärksamheten på detaljer, som hur ljuset och skuggorna kommunicerar i detta fantastiska sovrum.

Det finns en eklektisk stil hela tiden. Elements som rör olika stilar och influenser möts i en harmonisk och mångsidig inredning. Det speglade soffbordet, de frodiga gardinerna, träet, de är alla fantastiskt balanserade.

Denna träpartition med kors-tvärbalkarna är ett ganska oväntat element men samtidigt verkar det passa in i naturen.

Det finns många unika tillbehör och accentfunktioner i hela lägenheten. Detta moderna hängande hängande ovanför matbordet är en av dem.

MoreINSPIRATION
  • Stilig hörnlägenhet med ljus inredning
  • Hur man gör en lägenhet lämplig för din professionella livsstil
  • Mysig hörnlägenhet med tre balkonger

Vi njuter också av hur matsalarna har olika stilar vardera. Deras former, mönster, färg och konsistens skiljer sig ändå tillsammans, de ser ut som en uppsättning.

Det finns flera kontaktpunkter i rummet och det är svårt att hitta dem alla. Jag antar att det beror på hur varje person tittar på utrymmet och vad de anser vara ovanliga. För oss är det alla dessa skulpturala och något överdrivna funktioner som imponerar mest.

Du kan se här en hel rad tillbehör som kombineras är svåra att förbise. Trots att de kan verka som överdådiga eller utsmyckade, placeras de i en avslappnad miljö.

Lägenheten har en stor klädkammare, vackert organiserad och avdelad.

Inget rum kan beskrivas som vanligt i det här fallet. Köket har denna iögonfallande ljuskrona vilket gör att du förbiser det faktum att utrymmet faktiskt är mycket litet.

Badrummet är inget undantag heller. Det kan imponera med sin storlek men det är definitivt ett underbart utrymme.