Majestätiskt hem med en tidlös design i Newport, Rhode Island

Majestätiskt hem med en tidlös design i Newport, Rhode Island
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är väldigt sällsynt att se ett så imponerande hus. Det är faktiskt första gången jag ser något som detta. Det är definitivt ett vackert hus och jag tror att ingen kunde vara oense om det. Det som är mycket intressant och nästan svårt att tro är att ägarna inte valde att köpa denna plats för byggnaden och dess arkitektur eftersom det inte ens var där vid den tiden utan för trädet som stod utanför. Det är en gammal ek, ett mycket vackert träd som ägarna blev kär i den minut den första såg den. De bestämde sig sedan för att köpa platsen, fast besluten att bevara eken oavsett vad.

Faktum är att detta hus har byggts efter att ägarna köpt marken, så det är ett helt nytt hus. De ville bygga ett hus som såg ut som om det hade varit där i århundraden precis som ek. Faktum är att huset ser fantastiskt ut, nästan som något du förväntar dig att se i en berättelse eller fantasi. För att få sin vision att bli verklighet, använde ägarna hjälp av Boston-baserad arkitekt James Cullion och inredningsdesigner Eileen Marcuvitz.

MoreINSPIRATION
  • Färgrik inredning av Rebecca James
  • Tiny Garden House med en feminin design
  • Geometrisk bostad med modern inredning

Det är ett riktigt vackert hem. När du tittar på att ha ek i bilden så känns du nästan som om du införlivas i en magisk plats. Eken ser ut som en bevakning som skyddar huset. Det är en mycket vacker representation av ägarens vision, projektet har varit väl genomtänkt och uppmärksamheten på detaljerna är ganska imponerande. Jag är säker på att många människor kan överväga detta hus som en inspirationskälla för sina egna projekt.