Majestic Residence i Sydafrika häller det exotiska landskapet inuti

Majestic Residence i Sydafrika häller det exotiska landskapet inuti
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Aloe Ridge House stiger över marken med sin volymetriska arkitektur i ett försök att avlägsna landskapet. Inspirerande designlinjer bildar ett spektakulärt, modernt hem fokuserat på att samla de bästa vyer som omgivningen har att erbjuda. Beläget i Eden Rock Coastal Forest Estate på södra kusten av Kwa Zulu Natal, Sydafrika, föreställdes detta nyligen färdiga hem av Metropole Architects.

Sten, trä och glas användes för att komponera en majestätisk bostad där naturligt ljus filtreras genom en samling glidande persienner. Fotograferad av Grant Pitcher erbjuder Aloe Ridge House en elegans och öppenhet som är svår att komma ifrån. Sydafrikansk väder tillåts inte bara utan uppmanade arkitekter att skapa en sömlös anslutning till de vackra omgivningarna. En inbjudande däck och pool gör inbjudan att njuta av en överdådig design och landskap, roa och koppla av.

Du kanske också kommer ihåg Albizia House från samma arkitekters portfölj. Ser du likheten i stil? Om du skulle välja mellan de två, vilket skulle göra ditt liv mer bekvämt och spännande samtidigt?