Stor renovering och förlängning till en original 1930s Kaliforniska bungalow

Stor renovering och förlängning till en original 1930s Kaliforniska bungalow
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta är det suddiga huset. Det är ett projekt som utvecklats av BiLD-arkitekturen, med projektledare Ben Milbourne och ett projektlag som bildats av Haslet Grounds, Alison Stout, Edmund Carter och John Doyle.

Det suddiga huset är faktiskt en del av ett större projekt. Det är den första i en serie studier om anpassningen av australiensiska förorts typologier. Huset byggdes inte från början, det var en renovering och förlängning av en struktur som daterades tillbaka till 1930-talet. Det är en kombination av gammal och ny och gränsen mellan dessa två typologier är inte så tydlig. Namnet har varit klokt valt att reflektera det.

MoreINSPIRATION
  • Gamla bondgården får en upplyftande renovering och förlängning
  • Förlängning av en 1930s bostad i Melbourne av Marc Dixon
  • 100% trä och stenhus

Sett från gatan verkar huset inte mycket imponera. Nya material har använts under rekonstruktionen, både på utsidan och inuti huset. Huset har utvecklats till en helt ny byggnad.

Rummet på framsidan av fastigheten och inneslutet medan vardagsrummen bakom är progressivt mer öppna och sammankopplade. Det är ett mycket intressant koncept. Det suddiga huset är en hybrid av gammal och ny, av förflutna och nuvarande. Det verkar bekant och ändå konstigt och det är väldigt distinkt från alla andra byggnader i området. {Hittades på archdaily och bilder av Tanja Milbourne}