Hur Upcycle Everyday Produkter In Cute Flower Vases

Hur Upcycle Everyday Produkter In Cute Flower Vases
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En blomstervase, även om den är en mycket vanlig dekoration, kan verkligen uppmana ett rum. Det behöver inte vara mycket dyrt eller fint. Det måste bara se vackert ut. I själva verket kan du enkelt göra en vacker blommevase själv genom att repurposing enkla, vardagliga föremål som en kruka, ett glas eller en flaska.

Om du behöver en liten vas för små blommor, använd ett glas eller en väljare och en ballong. Vik ballongen runt väljaren, men kom ihåg att först slänga ut ballongens mun. Skjut upp ballongen och tryck på toppen inuti. Nu har du en söt mini vas med ett litet hål för blommorna att passa in. {Found on cfabbridesigns}.

Större vaser kan tillverkas av plastflaskor. För en vas behöver du en plastflaska, någon primer, sprayfärg i färg efter eget val, sax och tejp. När du har rengjort flaskan ska du klippa av toppen och sätta tejpen runt fälgen så att du inte skär din hand. Använd sedan primer och sprayfärg och låt den torka. {found on theseamanmom}.

MoreINSPIRATION
  • Smarta sätt att uppföra vardagliga föremål till användbara stycken
  • 10 glasflaskor som blev vaser och älskade det
  • Blomstervaser formade som labbägare

Masonburkar är lika mångsidiga. De kan återställas på många användbara, praktiska och geniala sätt. Till exempel, för att göra en burk blomma vas, behöver du en ren glasburk, en del glasfärg, en pensel, tejp, bomullspetsar, bakverkens garn och guld akrylfärg. Med alla dessa saker får du en design som liknar den här. {Found on hazelfishercreations}.

I stället för att försöka bli av med etiketten på flaskorna och burkarna innan du återanvänder dem som vaser, är en intressant idé att hålla dem intakta. Så måla dem inte för att dölja sin karaktär och välja att visa dem som de är. {hittades på den frågeteckenade}.

En annan genial idé är att använda provrör som mini vaser för enskilda blommor. Kolla in de hängande väggvaser som finns på spiecefrainbow. De är verkligen söta och eleganta och det tar bara en minut att göra dem om du har en uppsättning provrör och en viss klar fiskelinje. Du kan få plastprov rör istället för glas om du är rädd för att oavsiktligt bryta dem.

Att helt enkelt återställa en glasflaska i en blomstervase är ganska lätt, speciellt om du väljer att inte måla det eller något. I grund och botten rengör du det bara och det handlar om det. Men då är det också frågan om att hitta ett intressant sätt att visa din nya vas. Du kan till exempel göra en macrame flaskhängare genom att följa anvisningarna om craftingfingers.

Eller du kan anpassa designen för de skinn-trimmade hängande vaserna som finns på Lottsandlots. Allt du behöver för detta projekt är några gamla burkar, neutralt läder, fästingar, en hetlimpistol och en läderstans. Mäta burkarna och skära skinnet. Vik det i hälften och slå ett hål där. Lim läder runt halsen på flaskan eller burken. Skär en andra bit av läder för att använda som handtag för vasen.