Få ut det mesta av din lilla balkong - Topp 15 tillbehör

Få ut det mesta av din lilla balkong - Topp 15 tillbehör
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Balkonger finns i alla slags former och storlekar. Vissa är skräddarsydda, vilket innebär att klienten redan har en klar uppfattning om hur detta utrymme ska användas och organiseras. Men oavsett storlek eller plats måste du kunna få ut det mesta av din balkong. Jag satsar på några av de idéer som vi ska visa att du aldrig ens korsade dig.

Railing planter.

Och talar om räcken, här är ett annat tillbehör som utnyttjar denna funktion som finns på de flesta balkonger. Detta är en härlig liten planterare som du enkelt kan installera genom att helt enkelt slå den på skenan. Det finns inget behov av spik eller verktyg.

På samma sätt kan du också installera plantera på ett staket. Grytan är tillverkad av polypropenmaterial av högkvalitativ kvalitet som skyddar mot väder och sol och har två avtagbara brickor och ett inbyggt avloppssystem. Tillgänglig för $ 28.

Balkong Tealight.

Ljus upp din balkong på natten med teater härliga glas tealight hållare. De har stretchiga silikonband som finns i olika färger, inklusive gul, rosa, orange, grön, röd och blå.

Du kopplar i princip dem till din balkongreling eller till en liknande yta med liknande form. Sätt te ljusstrålar inuti och du kommer att kunna tända vår balkong på natten utan el och utan att slösa bort värdefullt utrymme. Tillgänglig för $ 9.

Vertikal plantering.

Om du gillar att ha färska växter och blommor på balkongen men inte mycket utrymme för det, är lösningen enkel. Du kan ha en vertikal trädgård som du enkelt kan göra från en träpall.

Först hittar du en pall, då förbereder du det genom att reparera eventuella lösa brädor och lägga liggande tyg på baksidan för att skydda väggen bakom planteringen. Därefter väljer du bara de växter du vill använda och installerar dem i sitt nya hem. En bra idé är att plantera saker som timjan, persilja och andra saker som du brukar använda i köket. {Found on lifeonthebalcony}.

Väggenhet.

Det bästa stället att hänga eller installera något på balkongen är på väggen men det är inte alltid lätt att göra det, speciellt när du vet att det inte skulle vara en permanent sak. Men vad händer om det fanns en perfekt lösning för det, som denna mångsidiga balkongvägg. Den har en design inspirerad av hyllor och skärmar och det gör att du enkelt kan justera ett antal ytor, såsom planterhållare, ett litet bord och även en plats. Använd bara en av slots.Project by Christian Lessing.

balKonzept Design balkongbord.

Perfekt för små balkonger, kan detta bord installeras på räcken. Det kan enkelt avlägsnas och monteras och eftersom det kan vara så mångsidig design kan du använda den på olika sätt. Den lilla brickan på toppen kan användas som plantering eller du kan använda den som en isbricka. Du har ett bra ställe att vila dina drycker och du kan även äta frukost på balkongen och njuta av den vackra morgonsolen. Tillgänglig för £ 128.

BBQ Bruce Handrail Grill.

Att ha en terrass eller ett däck är säkert trevligt som du kan grilla där och ha det kul med dina vänner. Det är en av de funktioner som balkonger saknar. Men det kanske inte alltid är fallet. Detta är Bruce, en grill utformad för balkongen. Grillen kan monteras på räcken, vilket gör att du kan spara utrymme och ha gott om utrymme kvar för några stolar och ett bord.

Det kan också installeras på väggen. Denna design gör den väldigt mångsidig och perfekt, inte bara för balkonger utan också för trädgården eller terrassen. Tillgänglig för 59,00 €.

Hopfällbar.

Fällbara bord är också bra när det inte finns mycket utrymme att arbeta med, vilket gör dem perfekta för balkonger. Den här kan fästas på alla däck eller balkongstångar upp till 7 "breda och det ger utrymme för drycker, snacks och andra saker. När det inte behövs, viks bordet platt mot balkans sida och du märker inte ens det. Finns för $ 69.

Spaceless.

Skulle det inte vara perfekt om du kunde ha möbler som helt enkelt försvinner när det inte behövs? Om du skulle kunna ha ett bord och en plats som bara kommer ut ur golvet när du behöver dem som skulle vara fantastisk. Nåväl kan du ha sådana saker. Spaceless är ett koncept av Sandy Lam, perfekt för små balkonger. De integrerade möblerna dyker upp och, när det inte behövs, är det dolt i däckområdet.

Balkong kök.

MoreINSPIRATION
  • Kreativa balkongdesigner vi älskar
  • Hur man gör din lilla balkong mer avslappnande
  • Hur man gör din egen balkong trädgård

Långa och smala balkonger är en stor obekväm eftersom du inte kan göra mycket med dem med den här formen. Men med en liten uppfinningsrikedom kan du förvandla en sådan balkong till ett matlagningsområde, ett grillområde eller något annat du vill ha.

Om du vill förbereda dina måltider på balkongen, får du bara dessa aluminiumkökfunktioner som enkelt kan fästas på balkongrullet. Varje element har en annan funktion: det finns en grill, ett litet växthus, ett bord, en bar och en bänkskiva och du kan mixa och matcha dem men du vill. {Found on designboom}.

Rail tray.

Här är en annan bra funktion för någon balkong. Det är ett litet bord eller bricka som kan monteras på räcken, precis som de flesta liknande bitar. Den här är dock annorlunda.Den är gjord av glas och aluminium och kan installeras på insidan eller utsidan, beroende på hur mycket utrymme finns. Genom att placera den utanför dig får du mer utrymme inuti och du får en renare uteplats. Tillgänglig för 349 dollar.

Fällbara möbler.

Om du lämnar alla de funktioner och prylar som kräver att du installerar dem på balkongens räcke, kan du fortfarande utnyttja ditt balkongutrymme med hjälp av traditionella medel. Fällbara stolar och bord är perfekta för detta utrymme. Även en smal balkong kan omvandlas till en mysig uteplats.

Serveras.

Förvaring tenderar att vara ett problem på balkongen helt enkelt för att det finns lite utrymme att arbeta med. Men det här lagringssystemet kan hjälpa dig att sätta alla dina saker i ordning.

Det kallas Angerichtet, tysk för Served och består av en serie brickor i kombination med behållare och de kan alla fästas på en väggmonterad panel. Det gör att en mängd konfigurationer kan skapas och det gör den väldigt mångsidig och lätt att arbeta med.

Fyller upp, Vikar platt.

Att ha planter och blommor på balkongen är en glädje men krukorna tar mycket utrymme och du behöver också lite utrymme för att lagra alla saker som vattenburk och spray.

Denna vattenburk kallas Squish och det är mycket lätt att lagra. När den är tom är föremålet mycket tunt och upptar lite utrymme. När det fylls med vatten mäter behållaren behållaren 8 "över och kan hålla upp till en liter vatten. Det är perfekt för trånga balkonger. {Found on gizmodo}.

Sky deck bord.

Sky deckbordet är en annan mycket smart bit. Den; s liten och bärbar och perfekt för balkongen och även för eldslagen. Bordet var utformat för att linda sig runt skenorna och det ger tillräckligt med yta för en liten tallrik eller en drink. Designen är så enkel att du kanske kan kopiera den med ett DIY-projekt. {Found on thekitchn}.

Ingen balkong?

Alla dessa saker och idéer är stora och de kan hjälpa dig att få ut det mesta av din lilla balkong. Men vad händer om du inte har en balkong? Denna plats verkar verkligen inte ha en. Vänta bara tills takfönster öppnas. Balkongljuset var utformat för hälltak och de kan erbjuda dig en liten öppen balkong med panoramautsikt över sekunder. Transformationen är ganska genial. {Found on designerpages}.

Före-efter liten balkong.

Var inte ett pessimistiskt tänkande att din balkong är för liten för att göra något med det. Om du inte är benägen att använda den som ett utomhusutrymme, kanske du kan omvandla det till en trädgård. Använd detta projekt som inspiration. Med en gräsmatta och några plantering kan du helt omvandla en liten balkong. Häng växter på räcken, lägg lite på golvet och du skapar din egen lilla fräscha oas. {Found on fennelandfern}.

DIY hopfällbart bord.

Av alla de föremål och idéer som presenteras här är de vikande balkongborden de mest intressanta och även de mest mångsidiga. Du kan skapa din egen version. Det är faktiskt inte svårt alls. Ta en titt på denna bildhandledning om du behöver några tips. Du måste i grund och botten bara mäta alla element noggrant, bestämma på en form och montera allt. {Found on site}.