Gör ditt sovrum pop med färgstarkt sängkläder

Gör ditt sovrum pop med färgstarkt sängkläder
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

I sovrummet finns inte mycket du kan göra för att skapa en dynamisk och rolig atmosfär. Eftersom sängen upptar det mesta av utrymmet kan val av färgstarkt sängkläder vara ett enkelt och smart sätt att införa färg och mönster i inredningen. Det skulle vara ett snabbt och enkelt sätt att skapa ett nytt, nytt utseende för ditt sovrum. Vi har valt flera exempel som kan inspirera dig.

1. Snygga ränder och kontroller.

Ränder är tidlösa och alltid vackra. Här har vi ett modernt utseende med detta uttalande John Lewis-sängkläder som kombinerar ränder med kontroller. De oregelbundna ränderna i varma, neutrala toner är snygga men också lugnande och de har blivit förknippade med en underskattad kontroll som gör att designen kan ha en modern känsla. Tillgänglig från £ 30.

MoreINSPIRATION
  • Färgglada Esperanza sängkläder med rufna kanter
  • Snyggt blått och vit randduvtäcke och sham-set
  • Layered sängkläder för ett mysigt vår sovrum

2. En mosaik av färger.

Detta är ett djärvt mönster med ett modernt och dynamiskt utseende. Designen är iögonfallande och har geometriska tryck med kubistiska influenser. Detta är också en John Lewis skapelse och den har ett mer vibrerande utbud av färger inklusive toner som röd, turkos, orange, gul och rosa på en vit bakgrund. Tillgänglig från £ 40.

3. Monokromatiska ränder.

För en enkel men fortfarande djärv look kan du välja en blå och vit randdesign. Det är någonstans mellan avslappnad och elegant och den har också en subtil sjöinflytande. Denna speciella design erbjuds av Designers Guild och den innehåller matchande täckdukar och örngott. De är gjorda av 200 trådstorlek bomull, finns i flera storlekar och säljs separat. Tillgänglig från £ 77.