Hur man gör böcker ser naturligt ut på hyllorna - Lös utmaningen

Hur man gör böcker ser naturligt ut på hyllorna - Lös utmaningen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du är en bokälskare med en stor samling läsematerial, är det vettigt att ge den den uppmärksamhet som den förtjänar och att göra den till en del av din heminredning. Men det är ofta en utmaning att räkna ut ett sätt att göra det. Många gånger kan vi inte hitta rätt plats för böckerna så att de bara hamnar i vardagsrumsmediaenheten som är obekvämt och oskadlig. Även när allt du har är några böcker är det fortfarande svårt att få dem att se naturliga ut i inredningen och faktiskt göra dem tillförlitliga på det ställe du har valt för dem. Bokförvaring är inte lätt på något sätt.

Det första steget är att övervinna denna utmaning att asses din samling och bestämma var den hör hemma. Du behöver inte behålla alla dina böcker på ett ställe. Vissa kan stanna i vardagsrummet, andra kan hållas i sovrummet och du kan också ha de specialiserade böckerna som lagras på kontoret. När det gäller lagringsalternativen går det mycket att välja mellan. Bokhyllor är uppenbarligen huvudrätten.

Med så många olika bokhylla idéer där ute finns det definitivt en för dig också. Välj bland de alternativ som presenteras här eller skapa din egen design, speciellt skapad för det utrymme och stil du har i åtanke. En hörn bokhylla kan fungera för kontoret eller sovrummet medan en träd bokhylla skulle göra ett vackert uttalande i vardagsrummet.

Om du inte har många böcker och du inte vill ha fokus för att nödvändigtvis vara på dem, föreslår vi att du blandar dem med andra saker som planterare, vaser, inramade bilder, brädspel och vad du än helst vill Håll på dina hyllor. På så sätt får du en eklektisk samling objekt utan att någon av dem ser ut ur sin plats där. Denna strategi brukar fungera för vardagsrum.

MoreINSPIRATION
  • 10 smarta sätt att lagra och visa ditt barns böcker
  • Bookshelf-Printed Wallpaper som låter dig ha ett omfattande bibliotek utan några böcker
  • 20 Ovanliga böcker lagringsidéer för bokälskare

Naturligtvis behöver böcker inte nödvändigtvis ligga på hyllor. Du kan tillfälligt stapla några på ditt soffbord eller nattduksbord eller du kan bara hålla lite på golvet bredvid en bekväm puff som du gillar att sitta på medan du läser. Vissa stolar har inbyggt förråd för böcker som i vissa fall kan vara användbara. Du kan också hålla några böcker i ditt skrivbord eller hålla dem ur sikte i ett slutet skåp eller en låda.